reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miłe i niekoniecznie miłe komplementy

hej ja zadzwoniłam, podałam dane i dziś oddzwonili z zaproszeniem:-D jutro z Maćkiem się wybieramy na to spotkanie, babka mi tłumaczyła że to będzie spotkanie z położną, która będzie uczyć przewijać itd, będzie to telewizja rejestrować:-D jest to bezpłatne a uczestnicy dostaja tez upominki:-D

poszłabym z chęcią, ale mój M. ma popołudniówki i do 22 jest w pracy:-( Zawsze jak już coś w Poznaniu organizują, to mi coś wypadnie. Jak było w Polonezie to ja leżałam w szpitalu, teraz też nie pasuje.

reklama
a te próbki też zamówiłam:tak: tylko wiele razy musiałam formularz wypełnić bo non stop błędy wyskakiwały:eek::eek: niby dobrze wpisujesz ten cholerny adres ale komp nie odczytuje niektórych znaków interpunkcyjnych brrr:eek:

poszłabym z chęcią, ale mój M. ma popołudniówki i do 22 jest w pracy:-( Zawsze jak już coś w Poznaniu organizują, to mi coś wypadnie. Jak było w Polonezie to ja leżałam w szpitalu, teraz też nie pasuje.

ryba ale moze idz sama ja sie babce pytałam bo mój Maciej też miał iśc do pracy do 22, potem okazazało się ze rano idzie:-) i ona mowila ze można samemu, tylko najpierw dzwonisz podajesz jej dane, ona je weryfikuje sobie i jak będą zainteresowani to oddzwaniają i podają wtedy szczegóły i miejsce gdzie masz sie pojawić, tam musi byc rezerwacja zrobiona bo chyba bedzie trzeba nazwisko podać...tak zrozumiałam, zadzwon i sprawdz najwyżej będziesz z nami:-D

a ja nawet nie wiem kto to jest:eek::eek:

Ja tez nie wiem :sorry2:

cóż za ignorancja:-p:-p:-p:-p hehehe jak możecie nie znać Pawła Zawitkowskiego????!!!!:szok::szok::szok: on czesto brał udział w programie o dzidziach na TVN STYLE jest fizjoterapeutą, dużo pracuje z maluchami, niedawno napisał książkę p.t. Co nieco o rozwoju dziecka", którą polecam:tak::tak: często pojawia się też w DD TVN na pewno go skojarzycie jak widziałyście ostatnie odcinki, kiedy mówili o chustach do noszenia dzieci i drugi raz o prawidłowym przewijaniu dziecka to właśnie on był ekspertem:)

ryba ale moze idz sama ja sie babce pytałam bo mój Maciej też miał iśc do pracy do 22, potem okazazało się ze rano idzie:-) i ona mowila ze można samemu, tylko najpierw dzwonisz podajesz jej dane, ona je weryfikuje sobie i jak będą zainteresowani to oddzwaniają i podają wtedy szczegóły i miejsce gdzie masz sie pojawić, tam musi byc rezerwacja zrobiona bo chyba bedzie trzeba nazwisko podać...tak zrozumiałam, zadzwon i sprawdz najwyżej będziesz z nami:-D

zadzwonię i się dowiem:tak:

cóż za ignorancja:-p:-p:-p:-p hehehe jak możecie nie znać Pawła Zawitkowskiego????!!!!:szok::szok::szok: on czesto brał udział w programie o dzidziach na TVN STYLE jest fizjoterapeutą, dużo pracuje z maluchami, niedawno napisał książkę p.t. Co nieco o rozwoju dziecka", którą polecam:tak::tak: często pojawia się też w DD TVN na pewno go skojarzycie jak widziałyście ostatnie odcinki, kiedy mówili o chustach do noszenia dzieci i drugi raz o prawidłowym przewijaniu dziecka to właśnie on był ekspertem:)

ten facet jest boski. Ma swietne podejście do niemowlaków. I ten jego głos, taki cichy, spokojny.Dostałam jego książkę, ale pożyczyłam kumpeli bo niedawno urodziła. Mi i tak się bardziej przyda w lutym:-)

dołączam do ignorantek ;)

a u mnie panie na badniach dały mi paczki z ABC ciąży: Przebieg ciąży, porady dla przyszłej mamy aż do porodu
Bardzo fajne ksiązeczki i próbki :)

ja z chęcią bym poszła na to spotkanie z położną ale:
1. nie czuję się na siłach
2. na 19 mam lekarza i boję się, że nie zdążą skończyć
3. to ma być w tv a teraz w ogóle czuję się koszmarnie, jestem blada i opuchnięta
4. już za późno by dzwonić:-D

hehe no można go nie znać:
1. nie mam TVN Style
2. jak leci DD TVN to najczęściej śpię albo nie patrzę kto się wypowiada
3. jak mogłam buszować po sklepach, to kupowałam książki o ciąży a nie o dzieciach
a więc wszystko jasne i ignorantką się w ogóle nie czuję, a więc wypraszam sobie:wściekła/y::-p

reklama
hehe no można go nie znać:
1. nie mam TVN Style
2. jak leci DD TVN to najczęściej śpię albo nie patrzę kto się wypowiada
3. jak mogłam buszować po sklepach, to kupowałam książki o ciąży a nie o dzieciach
a więc wszystko jasne i ignorantką się w ogóle nie czuję, a więc wypraszam sobie:wściekła/y::-p

mam TVN Style
nie ogladam DD TVN
nie kupowałam żadnych ksiązek.
Ja chyba jendka jestem ignorantka :D:D

Do góry