królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nieczy ja naprawde jestem jedyna osobą, która wylewa siki bezpośrednio po zrobieniu testu?
Ale numer❄Dobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieczy ja naprawde jestem jedyna osobą, która wylewa siki bezpośrednio po zrobieniu testu?
Ale numer❄Dobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
Miałam zapytać dlaczego nie przydadzą ale chyba dotarłoa od kiedy sikasz? Ja prawdopodobnie jestem 1dpo i pewnie zacznę w wigilię mam dużo testów,, które mi się do niczego już po tym cyklu nie przydadzą, więc nie mam zamiaru oszczedzac
U mnie owu była prawdopodobnie w nocy w sobotę, wczoraj już bez seksow. 8dpo wypada w święta 25. Ale w sumie mam te chujotesty z testeoa od kiedy sikasz? Ja prawdopodobnie jestem 1dpo i pewnie zacznę w wigilię mam dużo testów,, które mi się do niczego już po tym cyklu nie przydadzą, więc nie mam zamiaru oszczedzac
Jest cień! Jeeeest cieńNie wierze w te testy. Ale musze je wysikać. Zaraz powtórzę innym
Zobacz załącznik 1476625
Nawet mój mąż widzi trzymam kciuki żeby to było toooo!Dobra, bo moja glowa coś widzi...
Zobacz załącznik 1476659
Za dużo się już tej bieli naoglądałaś! Koniec! Wystarczy! Jutro będą pięknie widoczne dwie różowe kreseczki! O której robisz test?Powiem Wam, że oczami wyobraźni widzę, te biele rano i już czuję się jak głupek
czemu jak głupek? Wszystko rozumiem, ale nie głupkaPowiem Wam, że oczami wyobraźni widzę, te biele rano i już czuję się jak głupek
jestem z Tobą w tej pokrętnej radości, po raz drugi ucieszyłam się z tego, że muszę wstać o 6 na mierzenie temperaturyDobrze, ze wstaje o 5 to mnie nic nie ominie