lady_in_blue
Fanka BB :)
Normalnie aż się wkurzyłamNie zaczynam
Mam całe opakowanie Aromka w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalnie aż się wkurzyłamNie zaczynam
oj no wez, urodzisz sobie listopadowego mordercę, a oni zawsze mają wytatuowane "kocham mamę"Kurde, że też mnie ta przerwa w seksach bez zabezpieczeń zaskoczyła.
Wrócę ze staraniami na terminy porodu w najbardziej niechcianych przeze mnie miesiącach.
Ja nie, ale ostatnio kolega dostał karę -1000zl z premii i naganę do akt to chyba wystarczający manifest z jego stronyPrzepraszam. Pytałaś dyrektora czy możesz się najebać w pracy?
Jak byś nie pytała to nie miałby okazji zabronić
Niczym... Albo lykiem kawy
Normlanie bierzemy się do roboty nie ma opierdzialania,dni płodne są chęci tym bardziej nic nie boli to działamy a co później z tego wyjdzie to test pokażeMoja koleżanka w ciąży brała peneciline, dokładnie metylowana bo na zwykła miała uczulenie.
I co mi z jego tatuażu, jak będzie siedział w więzieniu i nie będziemy się widzieć ?oj no wez, urodzisz sobie listopadowego mordercę, a oni zawsze mają wytatuowane "kocham mamę"
Bardzo dobrze, trzymam kciukiNormlanie bierzemy się do roboty nie ma opierdzialania,dni płodne są chęci tym bardziej nic nie boli to działamy a co później z tego wyjdzie to test pokaże
może będzie w tym dobry i go nigdy nie złapią?I co mi z jego tatuażu, jak będzie siedział w więzieniu i nie będziemy się widzieć ?
Ja tez mam ale nie mam ovitrelle zreszta nie mogę brać i nie powiedzieć mu, ze biorę bo uzna to za swój niewątpliwy sukces medyczny i już nigdy mi nie da recepty na oviNormalnie aż się wkurzyłam
Mam całe opakowanie Aromka w domu
Hahahadobra dobra, przejrzałyśmy Cię. Nie udawaj.
Ej mój mąż jest z listopada i jeszcze mnie nie zabił a uwierz miałby motywoj no wez, urodzisz sobie listopadowego mordercę, a oni zawsze mają wytatuowane "kocham mamę"
Ja nie, ale ostatnio kolega dostał karę -1000zl z premii i naganę do akt to chyba wystarczający manifest z jego strony . TO ILE WY MACIE PREMII?