LadyCaro
Fanka BB :)
wszystko okej, chyba pms po prostu. Już niech przyjdzie ten okres...czemu nie możesz się zebrać? Coś się dzieje u Ciebie złego kochana? Potrzebujesz grupowego uścisku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystko okej, chyba pms po prostu. Już niech przyjdzie ten okres...czemu nie możesz się zebrać? Coś się dzieje u Ciebie złego kochana? Potrzebujesz grupowego uścisku?
a kiedy powinien przyjść?wszystko okej, chyba pms po prostu. Już niech przyjdzie ten okres...
Sikaj z nami i z @Bolilol w SylwestraJak tak dobrze będzie szło to moze jeszcze w starym roku obsikam test. Może bez potrzeby, ale obsikam. Coś tak ładnie się wybarwia ovulak.
kalendarz mówi, że dziś, a ja mówię, ze w niedzielea kiedy powinien przyjść?
Wierzę w to i bardzo trzymam kciukiOby było podobnie u Olki
Właśnie nie wiem czy uda mi się pójść w tym cyklu już z 4 czy 5 byłam i dalej nic nie wiem .Przy LUF widzialny pęcherzyk, który by udawał ciałko żółte.
Idź Ty kobieto na usg
Tak, byłam diagnozowana pod tym kątem ale u mnie są poprostu ciałka żółte które wyglądają jak niepękniete pęcherzyki a nie luf. Przez to u mnie ciężko na USG określić czy owulacja była- bez monitoringu od 9dc.Ktoś był diagnozowany pod katem luf @Hope99 chyba?
Właśnie co tam kochaną nasza @LadyCaroczemu nie możesz się zebrać? Coś się dzieje u Ciebie złego kochana? Potrzebujesz grupowego uścisku?