reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Tak, byłam diagnozowana pod tym kątem ale u mnie są poprostu ciałka żółte które wyglądają jak niepękniete pęcherzyki a nie luf. Przez to u mnie ciężko na USG określić czy owulacja była- bez monitoringu od 9dc.
U mnie wczoraj ani pęcherzyków nie widział, ani, że była owu. Endo mu zmalała. Dobra przyjmuje, że coś pojebał trudno 😂. Oby tak było i czekam na testowanie😂😂😂 a jak nie to niech przychodzi okres i clo 🤷‍♀️

reklama
Wam też się ciągnie tak w pracy? :D U mnie w dodatku weekend pół na pół, bo studia
Taaa checi brak ... Na domiar złego jak tak dalej pójdzie skończy mi się internet w telefonie 😅 a za oknem już mniej romantycznie pada i jak żyć

Bored Cookie Monster GIF

@Lady With Cats zamykam dyskusje, bo przykro się czyta, w jaki sposób odpisujesz. Ja Cię POPROSIŁAM o niedawanie rad o antybiotykach na telefon bez diagnozy. Jak to napisałaś: nie pomogę bo 11 lat się męczę. I tu mogła zostać kropka.

U mnie dzis w pracy tez się dłuży, ciągnie, śnieg sypie, ze prawie zasypał. Absolutnie nigdzie się dziś z domu nie ruszam 🙈🙈 popatrzę sobie przez okienko 😂😂

@Zazuu oby to była meeega nudna ciąża. Tego Ci życzę 🥰🥰

no mam zamiar siedzieć na forum cały wieczór. Puszczę top model w tv i będę siedzieć.
Wczoraj nawet puściłam wulkany, żeby popłakać. Nie wiem czy pamiętacie, bo kiedyś mówiłam o wulkanach. Ale może to było dawno?
Ja kojarzę ze Staraczek bez tabu. Mocno przytulam 🥰 na ten podły humor

reklama
Do góry