Zazuu
Fanka BB :)
probuje hehe ale stres mam straszny.
Ręki se nie osikaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
probuje hehe ale stres mam straszny.
Relacja live trzymam kciukiprobuje hehe ale stres mam straszny.
taaa heheheh nie no narazie czekam az mi sie zachce porobie porzadki w domu.Relacja live trzymam kciuki
A możesz go otworzyć bo przez tą szybkę nic nie widaćZrobiłam test i jest bardzo blada kreska nawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
ja widzeeeeZrobiłam test i jest bardzo blada kreska nawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
Ty nic nie widzisz, Ty to masz słyszeć morza szum, wodospadu huk, kapiący kran, na tym się skup teraz!ja widzeeee
ja chyba widzę, ale też uważam, że powinnaś rozłożyć test i zrobić zdjęcie w normalnym świetleZrobiłam test i jest bardzo blada kreska nawet nie umiem jej uchwycić na zdjęciu , nie wiem czy to testowa więc będę jutro robić jeszcze raz , ale jaja pierwszy raz mam przynajmniej jakiś cień cienia
heheh okTy nic nie widzisz, Ty to masz słyszeć morza szum, wodospadu huk, kapiący kran, na tym się skup teraz!