Zazuu
Fanka BB :)
Mi też wyznaczył na dwa dni po terminie @ a ja właśnie wymacalam pryszcza na policzku ! To musi być na cionsz
Chyba chciałabym poocierać się o Twój policzek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też wyznaczył na dwa dni po terminie @ a ja właśnie wymacalam pryszcza na policzku ! To musi być na cionsz
Wiesz, jak ktoś ma leki itp to wiadomo ze testuje wcześniej. Plus jak ktoś dogłebnie zna swoj cykl. Ale jak nie - to myślę ze taki kalkulator uspokoi glowe.
Jak się wklikasz w date to masz tam % testow jaki wychodzi pozytywny. Wiec to tez jakistam wskaznik jest
Czy @ZuKinia22 wstawiła test?!
Akurat z pracy wróciłam i obiad zjadłam.no właśnie nie co uważam za błąd
Jeżeli to ma być dobry omen to zapraszam aktualnie stoję na przystanku na BródnieChyba chciałabym poocierać się o Twój policzek
Jeżeli to ma być dobry omen to zapraszam aktualnie stoję na przystanku na Bródnie
Ja też mam pryszcza, ale na czole. To się liczy?Chyba chciałabym poocierać się o Twój policzek
jak się nie odezwie do wieczora, to chyba trzeba zorganizować akcje poszukiwawczą na sierpniowych, może sobie tam poszła bez pożegnaniaAkurat z pracy wróciłam i obiad zjadłam.
I pierwsze, co mi przyszło do głowy, to to czy @ZuKinia22 wstawiła test.
@ZuKinia22 , proszę o aktualizację, jak sytuacja się rozwinęła.
Dam wam znać będę pilnować posterunkujak się nie odezwie do wieczora, to chyba trzeba zorganizować akcje poszukiwawczą na sierpniowych, może sobie tam poszła bez pożegnania