reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
I tez wiadomo ze pokazuje ze wiarygodni tak naprawdę jest w dniu miesiączki. Jakby pokazał inaczej przyjdzie jakas nieświadoma faz cyklu i bedzie plakac ze juz na pewno nic z tego :p
Ja bardziej patrzyłam na zmieniające sie - zwiekszające - procenty

Wiesz, jak ktoś ma leki itp to wiadomo ze testuje wcześniej. Plus jak ktoś dogłebnie zna swoj cykl. Ale jak nie - to myślę ze taki kalkulator uspokoi glowe.
Jak się wklikasz w date to masz tam % testow jaki wychodzi pozytywny. Wiec to tez jakistam wskaznik jest

Myślę, że jak ktoś nie ma info za dużo o swoim cyklu to po prostu powinien testować 2 dni po dniu spodziewanej miesiączki i to samo wynika z tego kalkulatora

Swoją drogą strasznie ciekawi mnie ta statystyka. No bo jakim cudem wśród kobiet mających 12 dniowa fazę lutealna 90% ma pozytywny test dopiero 14 dpo? 😅
Skoro my nie miewamy 14 dpo chyba że jesteśmy w ciąży już od kilku dni

Akurat z pracy wróciłam i obiad zjadłam.

I pierwsze, co mi przyszło do głowy, to to czy @ZuKinia22 wstawiła test.

@ZuKinia22 , proszę o aktualizację, jak sytuacja się rozwinęła.
jak się nie odezwie do wieczora, to chyba trzeba zorganizować akcje poszukiwawczą na sierpniowych, może sobie tam poszła bez pożegnania

reklama
Do góry