LadyCaro
Fanka BB :)
mam to samoNever ! Jako wiecznej staraczki mam zakodowane trzonowanie ok dni płodnych nawet jak są tylko teoretyczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam to samoNever ! Jako wiecznej staraczki mam zakodowane trzonowanie ok dni płodnych nawet jak są tylko teoretyczne
Piona siostro !mam to samo
no właśnie tak myślę, że może mam alergię na jakiś lek, na lewotyroksyne albo mete... bo kosmetyki zmieniałam milion razy i zawsze to jestMoże ten rumień to objaw alergii kontaktowej która trzeba przeleczyć hydrokortyzonem lub łagodnym sterydem
Niestety.. Ja też się wkręciłammam to samo
W kosmetykach tez może być coś co Cię uczula. Mnie np uczula składnik parfum albo konserwant Niektóre rzeczy też powodują reakcje krzyżowe.no właśnie tak myślę, że może mam alergię na jakiś lek, na lewotyroksyne albo mete... bo kosmetyki zmieniałam milion razy i zawsze to jest
nadrabiam więc nie wiem czy cos było po tym ale TRZYMAJ SIE!Ja jestem tak załamana w tym cyklu ze szok,nawet nie chce mi sie na forum wchodzić bo mam doła po prostu :/ nie dość ze nie jest tak hop siup jak myślałam ze to będzie z tą ciążą to teraz leje sie ze mnie jak cholera nie pamiętam kiedy tak miałam ze tyle podpasek dziennie musiałam zmieniać bo w moment tyle krwi .. jeszcze jakby było mało to te gule podskórne mi wracają i cała twarz od tego gowna mnie boli,jestem tak poirytowana i mam tak zmienne humory ze sama z sobą ciężko wytrzymuje.. już mam ochotę wrócić do tabletek anty.. myślałam ze z miesiąca na miesiąc będzie lepiej po ich odstawieniu a tu coraz gorzej .. muszę pójść na jakieś badania hormonalne bo nie wiem co mam zrobić żeby moja twarz nie była cała w tym trądziku hormonalnym,brałam tabletki anty wszystko było dobrze a teraz znowu to wraca .. nie chce sie w lustro patrzeć normalnie Jak w tym cyklu nie wyjdzie to chyba odpuszczam bo psyche mam przeoraną dosłownie a twarz od tych gul taka obolała że ciężko na poduszce twarz położyć
spróbuję!W kosmetykach tez może być coś co Cię uczula. Mnie np uczula składnik parfum albo konserwant Niektóre rzeczy też powodują reakcje krzyżowe.
Możesz spróbować kupić hydrokortyzon sprzedawany pod nazwą maxi cortan i przesmarować z tydzień i zobaczyć co się z tym dzieje
Właśnie coś slyszłam o piciu oleju, ald jestem totalnie nie w temacie, muszę się wydrukować na ten tematnadrabiam więc nie wiem czy cos było po tym ale TRZYMAJ SIE!
Próbowałaś pic jakieś oleje? Ja po odstawieniu wjechałam na ostro z olejem z czarnuszki i mieszanka oleju lnianego, konopnego, z dzikiej róży i z wiesiołka. Dodatkowo omega i było zadziwiająco spoko
tego akurat nie znam ale jeśli wszystko co w opisie jest prawda to chyba zacnyCzytając o tym oleju napotkałam temat suplementu, ktoś stosował Link do: essentiALA Pure Essence 120 ml - czysta Omega369