Dzieki za dobre slowo myslalam ze tylko ja tak wariuje, moj M. juz ma mnie dosc, a ja musze sie wygadac komus bo oszalejeOdwazyla sie? Kochana my tu wszystkie jesteśmy nie do końca normalne i walimy od 10dpo jak nie lepiej xD
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Dobrze trafilasDzieki za dobre slowo myslalam ze tylko ja tak wariuje, moj M. juz ma mnie dosc, a ja musze sie wygadac komus bo oszaleje
Ja to mojemu mężowi nawet nie mówię, ze testuję. Wstyd mi ze w cyklu robie okolo 4 testow ciążowych
Hej, witaj.Witam, testuje sie 3.12 prosze o przyjecie do Waszego grona
Napisz coś więcej o sobie- od kiedy się staracie?
Czy macie za sobą jakąś diagnostykę?
Ja juz zrobilam dwa, oba negatywne, moze i za wczesnie, powinnam zaczac sie testowac od czwartku wg zalecen mojego ginekologa, no coz chec dzidziusia jest silnejsza niz zaleceniaDobrze trafilas
Ja to mojemu mężowi nawet nie mówię, ze testuję. Wstyd mi ze w cyklu robie okolo 4 testow ciążowych
Witaj, staramy sie od roku, od pól roku zaczelismy sie badać, moj M. ma zle wyniki nasienia- praktycznie azospermia , zdecydowalismy sie na IUI nasieniem dawcy, 19.11 mielismy 1wsze podejscieHej, witaj.
Napisz coś więcej o sobie- od kiedy się staracie?
Czy macie za sobą jakąś diagnostykę?
W takim razie trafiłaś bardzo dobrze.Witaj, staramy sie od roku, od pól roku zaczelismy sie badać, moj M. ma zle wyniki nasienia- praktycznie azospermia , zdecydowalismy sie na IUI nasieniem dawcy, 19.11 mielismy 1wsze podejscie
Życzę oczywiście dwóch kresek, ale w tym wątku także się wspieramy, wymieniamy doświadczenia, dzielimy się troskami, jak i radościami.
G
guest-1715015400
Gość
hah myślałam ze tylko mi jest wstyd przed moim facetem jak juz robię test to się kitram z nim do łazienki jakbym conajmniej jakieś narko przemycałaDobrze trafilas
nikaplis
ja się nawet z owulakami kryje. A jak mierzylam temperaturę rano to udawałam że chyba mnie coś bierze. Przez tydzieńhah myślałam ze tylko mi jest wstyd przed moim facetem jak juz robię test to się kitram z nim do łazienki jakbym conajmniej jakieś narko przemycała
LadyCaro
ja to samo, a potem zawijam je w papier przed wyrzuceniem, zeby nie znalazłhah myślałam ze tylko mi jest wstyd przed moim facetem jak juz robię test to się kitram z nim do łazienki jakbym conajmniej jakieś narko przemycała
reklama
G
guest-1715015400
Gość
to samo robiłam wczoraj ładne asy z nas ..ja to samo, a potem zawijam je w papier przed wyrzuceniem, zeby nie znalazł