Pati2388
Fanka BB :)
Czyli zmienił się ok może zaskoczy tutaj późniejJak się w Ciebie "wejdzie" to są jakieś kwiatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli zmienił się ok może zaskoczy tutaj późniejJak się w Ciebie "wejdzie" to są jakieś kwiatki
Cudów nie było ;-) Ale mechanicznie się sprawdzaJa dziś zamówiłam lubrykant conceive pluse, a przetestuję , po tylu dniach plamienia i okresu boję się mieć na początku suchość, więc zobaczę co to będzie . Któraś stosuje, jak się sprawdza?
Tak ta sama sytuacja była u mnie. Daj czas.Czyli zmienił się ok może zaskoczy tutaj później
Nie, bo nie chce pic prosecco przez słomkę @Lady With Cats przyznaj się
@Aczkolwiek@to_na_pralkę ma rację, nie chcę pić prosecco przez rurkę w Sylwestra, więc termin mam za miesiąc .@Lady With Cats usuwasz jutro ósemkę? Nie jestem na bieżąco z forum, pracy od z...... i ledwo ogarniam życie.
Yes yes, wiedziałam@Aczkolwiek@to_na_pralkę ma rację, nie chcę pić prosecco przez rurkę w Sylwestra, więc termin mam za miesiąc .
Nikt nie był psychicznie na to gotowy, nawet lekarze.
Aż im zarąbistej zabawy życzyłam.
O to chodzi, bo jak długo nic to czasmi jest sucho, tak to nie ma problemuCudów nie było ;-) Ale mechanicznie się sprawdza
No tak to właśnie działa, jak wpadniesz w poślizg to zatrzymujesz się 35cm dalejnajpierw COME IN a potem CUM IN
A ja uwielbiam pić przez słomkę, nawet proseczjo, teraz mam fajne metalowe.@Aczkolwiek@to_na_pralkę ma rację, nie chcę pić prosecco przez rurkę w Sylwestra, więc termin mam za miesiąc .
Nikt nie był psychicznie na to gotowy, nawet lekarze.
Aż im zarąbistej zabawy życzyłam.
No zazwyczaj chwilę czekały dziewczyny, coś koło tygodnia, już nie wspominając @asiasiasia która bodajże miesiąc czekała, ale tam w ogóle jakaś dziwna klinika była .
Mnie to dziwi wszystko, my zawsze mieliśmy tego samego MAX kolejnego dnia. Nie wiem co oni z tym nasieniem robią tyle czasuMnie mówili, że maks 4 dni robocze. Robimy w salve. Tam zwyklę są szybko wszystkie wyniki.
Ej ja rok temu miałam jakąś dziwną opcję, że normalnie impreza sylwestrowa, cośtam wypiłam ale byłam trzeźwa, wyszliśmy pod blok, wypiłam parę łyków ruskiego szampana i KONIEC!!! Nogi z waty, Stary mnie prowadził, pamiętam tylko jak się wyjebałam na klatce i nic wiecej!!! Nie wiem o co chodziło... Szapman był od kumpla z butelki z której sam pił więc żadnych krzywych akcjiA mi się marzy szampan ten "ruski" jaaaa, pije go tylko raz w roku i smakuje mi wyśmienicie i mam takiego smaka na niego, że poezja