reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Nie, bo nie chce pic prosecco przez słomkę 😎 @Lady With Cats przyznaj się 😎
@Lady With Cats usuwasz jutro ósemkę? Nie jestem na bieżąco z forum, pracy od z...... i ledwo ogarniam życie.
@Aczkolwiek@to_na_pralkę ma rację, nie chcę pić prosecco przez rurkę w Sylwestra, więc termin mam za miesiąc 😎.

Nikt nie był psychicznie na to gotowy, nawet lekarze😅.
Aż im zarąbistej zabawy życzyłam.

najpierw COME IN a potem CUM IN 😆
Animation Flirting GIF by Mashed
No tak to właśnie działa, jak wpadniesz w poślizg to zatrzymujesz się 35cm dalej 😂😂😂

reklama
No zazwyczaj chwilę czekały dziewczyny, coś koło tygodnia, już nie wspominając @asiasiasia która bodajże miesiąc czekała, ale tam w ogóle jakaś dziwna klinika była 🤷‍♀️.

Mnie mówili, że maks 4 dni robocze. Robimy w salve. Tam zwyklę są szybko wszystkie wyniki.
Mnie to dziwi wszystko, my zawsze mieliśmy tego samego MAX kolejnego dnia. Nie wiem co oni z tym nasieniem robią tyle czasu :D
A mi się marzy szampan ten "ruski" jaaaa, pije go tylko raz w roku i smakuje mi wyśmienicie 😋😋😋😋 i mam takiego smaka na niego, że poezja😜
Ej ja rok temu miałam jakąś dziwną opcję, że normalnie impreza sylwestrowa, cośtam wypiłam ale byłam trzeźwa, wyszliśmy pod blok, wypiłam parę łyków ruskiego szampana i KONIEC!!! Nogi z waty, Stary mnie prowadził, pamiętam tylko jak się wyjebałam na klatce i nic wiecej!!! Nie wiem o co chodziło... Szapman był od kumpla z butelki z której sam pił więc żadnych krzywych akcji

Do góry