Bolilol
Fanka BB :)
nie no, wizualizować nie wizualizuje, ale bajere kręcić mogęNie wizualizuj wcześniaka bo to ogólnie trudny temat, ale 21 dni przed terminem porodu to już jest spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no, wizualizować nie wizualizuje, ale bajere kręcić mogęNie wizualizuj wcześniaka bo to ogólnie trudny temat, ale 21 dni przed terminem porodu to już jest spoko
To i ja się dołączam. Gratuluję. Spokojnej ciąży. Ja prawilnie bo też jestem zapisana na grudniowych kreseczkachCzy mogę jeszcze chwilę pobyć atencjuszką? Obiecuję, że jutro po becie spierrdalam w podskokach
Ale se siknelam i chce się pochwalić
Dzień dobry, Błondziorno.
I atencjon, atencjon!
@Zazuu , ja jako prowadząca ten wątek proszę w imieniu Staraczek, byś czuwała, jakby któraś potrzebowała pomocy.
Leć sobie w podskokach na ten sierpniowy wątek, ale czytaj nas, śledź.
Tak poza tym mnie tak płodnym śluzem zalewa, że trzon sam się odzywa, że mi w weekend żyć nie da. Niagara normalnie.
Owu na horyzoncie.
Skasowałaś ducha.To ja może zaktualizuję- przyszedł okres, punktualnie, jak zawsze o 17
Za miesiąc będą kolejne po zastrzykuSkasowałaś ducha.
Skasowałaś ducha.
Dobra, dam Ci te dwie kreski, bo dziś to już widziałam bez okularów, ale gdzie beta i prog, hę??Ej a ja kiedy skasuje
15 sierpnia 2023 jak nam pokażesz małą ZazuuEj a ja kiedy skasuje