Brownie1992
Moderator
Super wynik !Dziewczyny mam wyniki proga, co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wynik !Dziewczyny mam wyniki proga, co myślicie?
@AScarlett ma mieć drożność ale nie wiem ktora metodaKtóraś z Was pytała o HSG, nie znajdę już posta - to ja miałam SONO i nic mnie nie bolało, ale jajowody miałam drożne. Słyszałam, ze zwykłe HSG nawet przy drożnych dużo bardziej boli.
trzymam kciukiJa mam teraz srakę, że beta 50 to za niska, ale jutro przyrost robię więc przestań panikować głupia!
kurde, sama do siebie gadam
Któraś z Was pytała o HSG, nie znajdę już posta - to ja miałam SONO i nic mnie nie bolało, ale jajowody miałam drożne. Słyszałam, ze zwykłe HSG nawet przy drożnych dużo bardziej boli.
Tak to ja@AScarlett ma mieć drożność ale nie wiem ktora metoda
doczytałam, że mieści się w normie. O chuju złoty nic nie zmienię zamartwiając się. Na razie nie odwołałam wizyty w klinice np.Ja mam teraz srakę, że beta 50 to za niska, ale jutro przyrost robię więc przestań panikować głupia!
kurde, sama do siebie gadam
no też dziewczyny mówią, ze ten ból to jest dosłownie chwila. Ale trzymam kciuki, zeby nie bolałoTak to ja
Mam mieć sono na szczęście. Liczę ze beda drożne i nie będzie bolało.
Wiele z Was porownuje do okresu. Ja miewam piekielnie bolesne także tego :/ Przynajmniej krócej trwać bedzie
A nie da rady prędzej niż w przyszły piątek? Sprawdzalas czy pecherzyk po zastrzyku pękł? Wybacz jeśli pisałaś, nie kojarzę.jestem po stymulacji i ovi. Dzisiaj 18 dzień od zastrzyku i @ nadal nie przyszedł. Beta w sobotę negatywna.. czuje się okropnie w sumie już od ponad 2 tygodni, najpierw ból jajników a teraz doszło od kilku dni osłabienie, zapchane zatoki i temperatura.. za tydzień w piątek mam wizytę u mojej lekarki żeby sprawdzić co się stało.. pierwszy raz mi się to zdażyło żeby nie przyszedł @ po ovi
Brzmi jak wyrostek jak podegniesz nogi i nie boli, a na wyprostowanych boli to może być to.A u mnie jakieś dziwne rzeczy się podziały. Sądziłam, ze okres, ale jednak skończyło się na plamieniu, delikatnie subtelnie wciąż, ale o okresie nie może być mowy. Ale co mnie bardziej martwi to pojawił się u mnie wczoraj ból brzucha z prawej strony, jest upierdliwy, jak siedzę ok, ale jak się poruszam to boli, najgorzej jak siadam. I wcale nie boli centralnie podbrzusze, tylko delikatnie w dol i w prawo od pępka. Przestraszyłam się i jadę do internisty dziś. Pewnie usg transvaginalne tez będę musiała zrobić. Jakby co test wczoraj biel F.ck zawsze coś