reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Któraś z Was pytała o HSG, nie znajdę już posta - to ja miałam SONO i nic mnie nie bolało, ale jajowody miałam drożne. Słyszałam, ze zwykłe HSG nawet przy drożnych dużo bardziej boli.

Któraś z Was pytała o HSG, nie znajdę już posta - to ja miałam SONO i nic mnie nie bolało, ale jajowody miałam drożne. Słyszałam, ze zwykłe HSG nawet przy drożnych dużo bardziej boli.
@AScarlett ma mieć drożność ale nie wiem ktora metoda
Tak to ja ;)
Mam mieć sono na szczęście. Liczę ze beda drożne i nie będzie bolało.
Wiele z Was porownuje do okresu. Ja miewam piekielnie bolesne także tego :/ Przynajmniej krócej trwać bedzie

reklama
jestem po stymulacji i ovi. Dzisiaj 18 dzień od zastrzyku i @ nadal nie przyszedł. Beta w sobotę negatywna.. czuje się okropnie w sumie już od ponad 2 tygodni, najpierw ból jajników a teraz doszło od kilku dni osłabienie, zapchane zatoki i temperatura.. za tydzień w piątek mam wizytę u mojej lekarki żeby sprawdzić co się stało.. pierwszy raz mi się to zdażyło żeby nie przyszedł @ po ovi
A nie da rady prędzej niż w przyszły piątek? Sprawdzalas czy pecherzyk po zastrzyku pękł? Wybacz jeśli pisałaś, nie kojarzę.

A u mnie jakieś dziwne rzeczy się podziały. Sądziłam, ze okres, ale jednak skończyło się na plamieniu, delikatnie subtelnie wciąż, ale o okresie nie może być mowy. Ale co mnie bardziej martwi to pojawił się u mnie wczoraj ból brzucha z prawej strony, jest upierdliwy, jak siedzę ok, ale jak się poruszam to boli, najgorzej jak siadam. I wcale nie boli centralnie podbrzusze, tylko delikatnie w dol i w prawo od pępka. Przestraszyłam się i jadę do internisty dziś. Pewnie usg transvaginalne tez będę musiała zrobić. Jakby co test wczoraj biel 🤷‍♀️ F.ck zawsze coś 🙅‍♀️
Brzmi jak wyrostek 🙈 jak podegniesz nogi i nie boli, a na wyprostowanych boli to może być to.

Do góry