reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mięśniak w ciazy

Casablanca1234

Fanka BB :)
Witam serdecznie. Potrzebuje porady kobiet które miały coś takiego jak ja. Tydzień temu w 20 tygodniu ciąży prawdopodobnie Pani ginekolog ma USG zauważyła mièsniaka . Powiedziała że może to być od hormonów. Wczoraj byłam i swojej Pani doktor i powiedziała że to co piszą w necie to głupoty że ciąży on nie zaraża zr to nowotwór łagodny i że nie jest od hormonów tylko pewnie wcześniej już do miałam. Byłam przerażona a na słowo nowotwór zareagowała płaczem. Nie wiem co robić i czy dalej gdzieś iść i pytać o poradę?
Co dalej robić w tej kwestii skoro moja Pani doktor nie zrobiła USG tylko kazała spać spokojnie?

reklama
reklama
U mnie na każdej wizycie lekarz patrzył ale już mi później nie mówił tylko sprawdzał czy nie zagraża dziecku
A mi nie robi ta moja Pani doktor USG tylko daje skierowania do innej( nir robi udg w orzychodbi bo nie ma sorzeru), raczej bez USG nie da sie zobaczyć? Chciałam dodatkowe iść to powiedziała że nie Ma Po co bo to jest małe... zobaczymy co powie nabkokejbej wizycie. Powiedziała mi że jest w takim miejscu że nie przeszkadza dziecku.

A mi nie robi ta moja Pani doktor USG tylko daje skierowania do innej( nir robi udg w orzychodbi bo nie ma sorzeru), raczej bez USG nie da sie zobaczyć? Chciałam dodatkowe iść to powiedziała że nie Ma Po co bo to jest małe... zobaczymy co powie nabkokejbej wizycie. Powiedziała mi że jest w takim miejscu że nie przeszkadza dziecku.
Jeśli tak powiedziała to jest ok, nie denerwuj się, ich umiejscowienie jest najważniejsze, na pewno będziesz miała wkrótce jakieś usg? To wtedy będzie musiała sprawdzic

Jeśli tak powiedziała to jest ok, nie denerwuj się, ich umiejscowienie jest najważniejsze, na pewno będziesz miała wkrótce jakieś usg? To wtedy będzie musiała sprawdzic
No wlasnie mialam polowkowe już i wlasnie robilam usg widac ze cos tam jest. Jest sroscienny po lewej stronie trzonu macicy.jak przyniosła opis tego usg swojej Pani ginekolog to powiedziała że będzie rosła macicy i mięśnia zrozumialam że nie przeszkadza dziecku. Zapytałam czy one powoduja poronienia powiedziała że jest po takiej stronie że nie przeszkadza. Minusem jest to że ona nie robi USG bo sprzętu nie ma

No wlasnie mialam polowkowe już i wlasnie robilam usg widac ze cos tam jest. Jest sroscienny po lewej stronie trzonu macicy.jak przyniosła opis tego usg swojej Pani ginekolog to powiedziała że będzie rosła macicy i mięśnia zrozumialam że nie przeszkadza dziecku. Zapytałam czy one powoduja poronienia powiedziała że jest po takiej stronie że nie przeszkadza. Minusem jest to że ona nie robi USG bo sprzętu nie ma
Najlepiej jakbyś poszła nawet prywatnie do takiego ginekologa, która zrobi Ci profesjonalne usg i wszystko wytłumaczy, bo widzę że nie jesteś spokojna, że się martwisz, a nie powinnaś będąc w ciąży. Umów się może do jakiego dobrego gina

Najlepiej jakbyś poszła nawet prywatnie do takiego ginekologa, która zrobi Ci profesjonalne usg i wszystko wytłumaczy, bo widzę że nie jesteś spokojna, że się martwisz, a nie powinnaś będąc w ciąży. Umów się może do jakiego dobrego gina
Rozważam to, a kolejna wizytę mam 3.09. Jeśli nic mi nie powie to pojawię się gdzieś prywatnie.

reklama
Do góry