reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Miesiączka po poronieniu

Borowka695840

Zaciekawiona BB
Witam pisałam tutaj jak zaszłam w 1 ciąże ale nie udało się jej niestety utrzymać i jestem już po wywołaniu poronienia . 7 czerwca w szpitalu wywołali mi samymi czopkami obeszło się bez łyżeczkowania i 7 lipca minął miesiąc i dalej nie mam miesiączki . Pytanie do pan ktore tez poroniły ile czekały najdłużej na miesiączkę ? Pozdrawiam

reklama
Po łyżeczkowaniu pierwszą miesiączkę miałam po 56 dniach po zabiegu. Przykro mi, że również przez to przechodzisz. Pozdrawiam mocno, trzymaj się.

A mogę nie czuć objawów które zwiastują okres ? Bo nie czuje nic co czułam normalnie przed miesiączka.
Ja miesiączkę po poronieniu dostałam równo po 4 tyg, miesiączki zawsze miałam mega bolesne i bóle zwiastujące jej nadejście a ta po poronieniu przyszła bez żadnych objawów. Po prostu poszłam do łazienki i zastałam okres

Witam pisałam tutaj jak zaszłam w 1 ciąże ale nie udało się jej niestety utrzymać i jestem już po wywołaniu poronienia . 7 czerwca w szpitalu wywołali mi samymi czopkami obeszło się bez łyżeczkowania i 7 lipca minął miesiąc i dalej nie mam miesiączki . Pytanie do pan ktore tez poroniły ile czekały najdłużej na miesiączkę ? Pozdrawiam
Cześć, ja dostałam okres po ponad 5 tygodniach (ale po łyżeczkowaniu).

reklama
Do góry