reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miesiączka po porodzie?

a ja nie wiem co to bylo, bo bralam do niedawna tabletki cerazette a podczas ich brania moga pojawiac sie plamienia, mniejsze lub wieksze, ale nie ma miesiaczki (bo bierze sie je caly czas), i po paru dniach brania mialam pare dni plamienia, i nie wiem czy to przez tabletki czy nie...
teraz juz ze trzy tygodnie nie biore i nie mam nic, karmie piersia caly czas... ale ja nie tesknie, wiec niech jeszcze miesiaczka nie wraca ;)
pozdrawiam
mari

reklama
Wiecie co ja chodze do takiej super ginekolog (zmienilam po porodzie) i dala mi zastrzyk antyko. moze po nim jeszcze nie mam.. ale boje sie do niej isc bo mi powiedziała zebym dzidziusia karmila tylko do roku bo potem trzeba zadbac o swoje zdrowie a pokarm jest nie wartosciowy a ja niedosc ze nie wiem jak odstawic to nie chce odstawic a co do mies to sie martwie ze tak dlugo nic...

www.martynka1.smyki.pl

Dziewczyny tydzień temu dostałam 1 raz po porodzie okres.Trudno było mi się przyzwyczaić, ale...jest ok.
Pozdrawiam,pa.

A ja dostałam 3,5 m-ca po porodzie. Karmię cały czas piersią, niczym nie dokarmiam Kubusia ale dopajam herbatkami.
Szczerze mówiąc myślałam że trochę dłużej odpocznę od @.

pozdrawiam.

Dostalam okres 3 miesiace po porodzie, chociaz karmie piersia. No coz. U mnie zaczelo sie bolesnym jajeczkowaniem, a potem za tydzien okresem. Jedyne co mnie martwi, ze po porodzie mam cholernie obfite okresy. Po pierwszym dziecku, maialm prawie bezbolesne, i takie normalne. A tu nie boli brzuch, ale krwawie okropnie. 2 i 3 dzien, to wlasciwie nie powinnam wychodzic z domu. Kurcze, amam nadzieje, ze to sie zmieni, bo mialalm dopiero 2.
Pozdr Ania

a ja mialam juz 4 okresy i dostalam znowu... nie karmie... i jakies dziwne troche te okresy - najpierw pojawia sie plamienie, tak jest przez dwa dni, potem 4 dni miesiaczki i znowu dwa dni plamienia... i tak co 23 DNI!!! myslicie, ze to efekt zmian hormonalnych czy powinnam sie niepokoic???

Aniu28, ja też mam po porodzie bardzo obfite miesiączki, a wcześniej były dosyć skąpe. Pierwszą dostałam, gdy synek miał 3 miesiące. Nawet myślałam, zeby pójść z tym do lekarza. Karmię cały czas piersią, do 5 miesięcy wyłącznie. Podobno takie obfite miesiączki świadczą o tym, że nie ma owulacji, pomimo bólu brzucha, który bywa z owulacją kojarzony.

Ewcik pocieszylas mnie troszke, bo juz powoli sie zalamywalam.
A na twoim miejscu Marianeczka przeszlabym sie do gina, nie zaszkodzi. Moze to jeszcze wszystko dochodzi do siebie, ale sprawdz. A robilas juz cytologie po.
Ania

Dostalam 1 okres po porodzie.Byl normalny tylko wczesniej przez 3 tyg bolal mnie strasznie brzuch.Juz mialm isc do gina a tu niespodzianka.To bylo tydzien temu

reklama
Do góry