reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

reklama
słuchajcie dziewczyny..wydaje mi sie ze możemy chyba tą cenę negocjować...zwłaszcza że to maj i na pewno gość nie będzie miał tylu chętnych (zwłaszcza jak dzieci dolicza sobie)
tak patrzę nap.na Natalkę...jak gość sugeruje ze wodę zużyje itp....
a ile dzieciaki jej zużyją??? większość pewnie i tak będzie miała dzień dziecka...bo nie będzie nam sie chciało ich kąpać...(albo nie będziemy w stanie...) :-D:-D:-D
to niech nam chociaż na wszystkie dzieci zjedzie z ceny...
bo myślę że gość wyczuł interes...
najpierw pisało pokojach 2 os i 3 os..a teraz jakoś inaczej...
:confused:

kasia zobaczymy co mi odpisze i pozniej napisze mu ze bylybysmy zainteresowane ale przedstawimy tak jakby nasze warunki:tak:

Viki-no właśnie miałam Ci podobnie odpisać czy mu nie zasugerować (przedstawić swoje warunki) skoro on tak tylko każe maile pisać....??? ;) i nie ma czasu z klientem pogadać przez tel. (jak mu zależy na tym żeby tyle osób było)
to mu napiszemy że tak i tak...i czy sie zgadza????
bo gosć wyczuł że może kaskę niezłą zgarnie...noclegi +może wyżywienie (raczej na pewno bo gdzie będziemy latać za jedzeniem)....i cwany...
a to nie środek lata...i takiego ruchu nie będzie miał...
no poczekamy co odpisze.... ;)

no to wklejam kolejnego maila od pana...
teraz musimy zdecydowac co robimy, ewentualnie na jakie warunki my mozemy przystac jesli chodzi o ten sulejow, czy moze decydujemy sie na cos innego?

z tym ze zanim zaproponuje facetowi jak to widzimy, to musialabym wiedziec mniej wiecej chociaz ile pokoi i jakich bysmy potrzebowali, czyli dziewczyny prosze piszcie do mnie na pw kto jedzie a ja poki co widze to tak:

pokoje 2 osobowe:
dota
weronika
asia
viki
paula
jutrzenka

pokoje 3 osobowe
kasiamaj

nie wiem jak : kata, magdalenka, alex,stefanka,

no a to mail od faceta

Te studia są tylko dwa - mogą być dla rodzin 5,6 osobowych