reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

albo ten chlop weszy kase albo ja jakas durnba jestem.

Przeciez jesli pokoj 3 osobowy kosztuje 90 zl to cena jest za 3 osoby !!!!!. Wiec wtedy rozumiem ze to caly koszt a nie plus dziecko 15 :no::no::no:.
Bo to w sumie bez sensu, jak mam placic za 2 osoboy 70+15 co daje 85 i meczyc sie w malej dwojce z kuba na jednym lozku to wole za 5 zl drozej trojke i miec 3 lozka :tak:.

Bo dla mnie jest oczywiscie ze pokoj 3 osobowy to cena liczona za 3 osoby, no chyba ze ja jaks glupia jestem :eek:.
A jesli tak to ja wole trojke

reklama
Viki skoro jest tak jak Detektyw Jutrzenka to widzi to dla mnie albo dwójka albo trójka skoro to tylko 5 zeta różnicy ;-)

Generalnie postaram się dostosować i nie robić problemów. :-)

D mówi że gdzie by nie było to dojedziemy ;-):tak::-)

powiem wam, że trzeba dokładnie dopytać bo nas kiedyś w zakopcu chcieli właśnie zrobić w bambuko
byliśmy w 3 osoby w pokoju 4-osobowym a gość chciał policzyć za ŁÓŻKO nie osobę i zwinęliśmy żagle ;-)

szkoda ze to tak daleko jejku patrzyłam ze to 420 km i jedzie sie 6,5h wiec napewno nie pojedziemy:((

Powiem szczerze, że już samo podejście tego faceta zniechęca mnie do pojechania tam. I Jutrzenka dobrze myślisz:tak:

Mam pytanie - czy wszystkie z Was tylko na jedną dobę się wybierają? I są zdjęcia tego obiektu, tzn. pokoi, łazienek itp.?
Bo na tej stronie to wnętrza nie znalazłam.

Asia powiem Ci ze mam takie same odczucia. Viki a jest jakies inne miejsce brane pod uwage jak gosc taki sklonny do rozmowy :baffled:
Kiedys cos mowilas o jakims osrodku w Łodzi?

jutrzenko - tak w lodzi myslalm o takim fajnym hotelu, ale ostatnio podrozały pokoje i nawet juz nie proponowalam. ale sa jeszcze dwa inne osrodki.
niestety w jednym okazalo sie w wiekszosci mają domki do wynajecia 150 za 3 osobowy domek z kuchnia, a w pawilonach nie ma zadnej swietlicy i trzeba byloby wychodzic do innego budynku, a do tego wolają 30 zł za godzine za wynajecie tej swietlicy:szok:

jest jeszcze jeden osrodek. dzwonilam tam , w zasadzie wyciagnelam troche informacji ale tez kobieta prosila o maila....jako ze wszelkie informacje dotyczace cen i zakwaterowania muszą byc zalatwione mailowo...wrrr
w kazdm bądż razie pokoje 2 osobowe kosztują 100. dzieci nie placą nic jesli nie chcemy dodatkowych lożek.
na stronie maja napisane ze w przypadku zamawiania wiekszej liczby pokoi mozliwosc negocjacji cen wiec mysle ze mozna by sie potargowac.

podobno są duze hole miedzy pokojami na ktorych mozna imprezowac. są takie trzy, jeden z kominkiem, drugi z czyms tam..(nie pamietam hehe)

no i lokalizacja w lodzi, Arturówek.... wielki park, las, woda, w zasadzie jakby centrum zieleni.
jesli ewentualnie to by wam pasowalo, to pojde tam ponegocjowac z szefem osobiscie. ale to musialabym byc pewna ze osrodek i miejsce wam pasuje:-)
to daje wam link. moze nie jest to bardzo ekskluzywne....ale na jedną noc mysle ze damy rade przezyc;)
Strona www Prząśniczka Ośrodek Wypoczynkowo-Hotelowy - ObiektyTurystyczne.pl

Widzę,że raczej nikt nie planuje dłuższego pobytu niż te 22h. Szkoda.

Muszę się zastanowić, bo jakoś mi strasznie koszty rosną, hehehe...

p/s. a w ogóle jest brane pod uwagę jakieś inne miejsce niż łódź i okolice? Nie myślę wcale o warszawie i okolicach, hehehe

Ostatnia edycja:
Asia ja na dzien dzisiejszy nie powiem czy moge dluzej bo plany urlopow u nas nie ustalone. Po prostu moze byc tak ze w poniedzialek do pracy.

Wiadomo ze jesli byloby to gdzies blizej to moglabym cala niedziele posiedziec i wrocic wieczorem a tak to niestety krocej bysmy byli.

reklama
Do góry