reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

poniżej wklejam wam treść maila w sprawie "dresso" i moich pytan.

Witam

Pokoje ciepłe

Rodzice z dzieckiem 70 + 15 = 85zł/doba ( dzieci się myją , toaleta , smieci , prąd )

Na terenie mini plac zabaw – huśtawki , zjeżdzalnie

Mamy świetlice do w miarę cichego użytkowania

Doba od 15 00 do 13 00

tak ze teraz musimy cos wybrac. mysle ze jesli chodzi o rozpoczecie doby to moze da sie wynegocjowac wczesniejsza godzine...

reklama
viki, a ja mam jeszcze takie pytanie do Ciebie.... Czy w Lodzi daleko jest oddalony dworzec pkp od pks? Bo ja tak sobie rozwazam caly czas przyjazd, no i jesli wysiade na dworcu pkp z pociagu, to czy daleko bede musiala sie wlec do pksu jakiegos, zeby tam ewentualnie do tego sulejowa dojechac....

jak dla mnie ok.tylko musiałabym zadzwonić chyba do nich i dopytać o Natali...czy jak postawię tam kojec to też będą ją liczyć????...........
no i jeszcze jedno....czy ta świetlica jest daleko od pokoi...bo też biorę pod uwagę małą...ona to taki cycoch i ciągle przy mnie nawet nocą....ciekawa jestem czy trzeba będzie daleko latać do tych pokoi...(a niani el.) nie mamy....

To teraz jeszcze pytanie jak ja będę liczona. 70 + 45 ? Zwłaszcza że moje dzieci będą spały na podłodze odpowiednio wyścielonej przeze mnie. No i faktycznie doba 22 godzinna to trochę dziwna. Mnie by pasowało żeby to było jednak od 13.

niestety ale ci co prowadzą taką działalność skracają sobie dobę :sorry2:
to samo jest jak rezerwujecie np. wczasy nad morzem - doba to nie doba bo kilka godzinek zabierają

Wiem Kata że tak robią niestety. Tyle tylko że zazwyczaj doba kończy się o 12 a zaczyna o 13. A o 15 to trochę późna pora :/

reklama
dziewczyny zaraz napisze do goscia jeszcze raz i dowiem sie wszystkiego.

alex dworzec pkp łodź fabryczna, to to samo miejsce co pks. ale moze ty przyjechalabys np dzien wczesniej i przenocowalabys u mnie i rano razem pojechalybysmy? pozyczylabym moze od kogos fotelik samochodowy dla olisia, ja najprawdopodobniej bede jechala tylko z pawlem, bo v nie bedzie, a damian ma wyjazd w tym czasie sportowy wiec pomysl nad tym!! kurde ale sie zapowiada fajnie!!!!!!!!

Do góry