reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

reklama
napisalam juz maila.
dziewczyny ja rozwazam jeszcze jedna rzecz.
czy nie zabrac ze soba kasi..dziewczyny ktora była niania pawełka.

pamietam ze na 1 zlocie moj damian pilnowal czy ktores z dzieciakow sie nie obudzilo i szybko podnosil alarm jak ktos płakał hehe ale tym razem raczej damiana nie bedzie.
no i nie wiem.moglaby byc ze mną w pokoju a wieczorem zostac z dziecmi.tzn nasluchiwac , pilnowac itp

nie wiem tylko ile chcialaby kasy za taką impreze;)

No wlasnie, zazwyczaj dworce sa kolo siebie zlokalizowane, ale nigdy nie wiadomo.... dzieki....:-)
Kurcze viki, troche mnie podjaralas, wiesz co ja na prawde powaznie teraz mysle o przyjezdzie... tym bardziej, ze i tak Wielkanoc spedze w Szczecinie a w tym roku Wielkanoc jest pozno, wiec zostalabym na te majowe swieta i kurcze mysle czy wlasnie nie przybyc na zlot....:tak::tak::tak:

Jeszcze pozniej sprawdze sobie ceny biletow lotniczych....

ta doba to moze rzeczywiscie troche pozno sie zaczyna ale my mamy ponad 200 km wiec nie wiem dokladnie na ktora zajedziemy bo dam sie Kubie obudzic samemu a on lubi pospac do 9, wiec pewnie wczesniej niz 10 ja nie wyjade od siebie.

Co do krotszych dób to standard, w koncu oni musza miec czas sprzatnac miedzy jednymi goscmi a drugimi, przeicez tego samego dnia ktos wyjzezdza a drugi przyjezdza:tak:

wrrrr facet odpowiada na maile tak zdawkowo ze szok:wściekła/y:oto jego odpowiedź w zwiazku z zadanymi przeze mnie pytaniami.
ja rozumiem tak, ze kazde dziecko nie zaleznie czy ma 5 lat czy 5 mscy placi 15 zeta jesli nie bedzie korzystalo z osobnego lozka. chodzi mu o smieci, zuzycie wody itp.
tylko w pokoju 4 osobowym piate dziecko nie placi nic.
wklejam wam jego maila.

Witam

Salę możemy udostępnić w budynku zakwaterowania .

Mamy pokoje – studia 3 + 3 , pokoje 4-osobowe

Dzieci płacą po 15,00zł , tylko 5 w pokoju 4-osob nie płaci

Dobę możemy od 12/13 00

Pozdrawiam z Górny

napisalam do niego kolejnego maila bo wczesniej gadalismy o pokojach 2 osobowych a teraz gosc pisze mi ze mają studia 3+3 wiec juz nie kumam... podal mi cene za pokoj 2 os 70 pln a za 3 os - 90 plus 15 za dziecko

wiec zadalam mu pytanie jak to cenowo jest za te studio wiec czekam...wrrrr

alex nie mysl za duzo tylko planuj tak by przyjechac!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jak ja lubię takich konkretnych ludzi . Masakra z takim coś załatwiać. W każdym razie mnie to i tak odpowida na jedną dobę w pokoju dwuosobowym.

Do góry