reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

dokladnie to samo powiedziala mi ta kobieta z tą budową... ale nawet gdyby to ona ma nadzieje ze oni wyjadą na weekend majowy do siebie i pokoje by sie zwolnily na kilka dni.
tez mowila mi o tych basenach i bardzo polecala.
kurde ...bo pomysllam ze moglybysmy sobie same na basen pojechac a faceci zostaliby z dziecmi...
tylko ze ja chyba bede sama bo v na statku bedzie...hmm musze pomyslec moze wezme kogos ze soba do opieki nad mlodym hehehe

no i tak policzylam ze poki co piszemy sie na 9 pokoi
dota
viki
paula
asia
magdalenka
jutrzenka
weronika
kata
kasiamaj

czy jest ktos jeszcze chetny???
i kto moze sie juz okreslic na 100%???

sylwia, alex, stefa moze cos jednak byscie wykombinowaly?????????????????
pryzy a wy jak tam?

reklama
my na 100%;-):tak:

nooo, niezła gromadka się szykuje;-)

a basen- super pomysł!:-)

ja nie mowie nie, bo najprawdopodobniej w weekend majowy bede wlasnie w Polsce..... No z tym, ze kompletnie nie wiem, czy uda mi sie tam do lodzkiego wybrac.....:sorry: Ale jeszcze nie mowie nie.....:-)

viki a dlaczego na basen bez dzieci? :-) wiesz jaką tam dzieci mają radochę! ja sama nie pójdę bo nie pływam :-p to jest w centrum kleszczowa ;-) zarąbisty kompleks!

no spoko...na basen z dziecmi a same na wódke heheheh
paula co ty na to??? tylko nie bierz grubych sweterkow heheheheh

ja tez nie mowie nie bo mam akurat ostatni maja i pierwszy kwietnia tygodnie wolne :-D

a ja mowie z przykroscia ze nie :(( zadaleko niestety dla nas moze zeby cos blizej no coz tak bywa

Widzę, że wszytskie fajnie się zmobilizowałyście. Zapowiada się super zlot. Już pękam z zazdrości:-(

Ja, chociaż bardzo bym chciała, to nie dam rady.
1. nie wiem czy zdąrzyłabym wyrobić Olivii paszport bo już stracił ważność
2. 400f za same bilety to jednak za drogo jak na wypad "na chwilę"
3. musielibyśmy poleciec do Katowic lub do Gdańska a z tamtąd tłuc się pociągiem co wogóle mi się nie widzi:no:

Jak widzicie nie ma szans.......

reklama
Do góry