reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

ja na dzień dzisiejszy mówię-tak.

o..ale tu mi Jacek podpowiada że chyba dyżury im się zaczynają p/poż.
zobaczymy,na razie jesteśmy za.

leśniczówka fajna.... ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła biletów na ten okres....jakieś 400f za naszą rodzinkę:sorry:
już Wam zazdroszczę......:-(

asiasuper . dzwonilam tam i generalnie jest bardzo fajnie. 35 zeta od osoby. czyli za pokoj 2 osobowy 70 pln ale są tylko dwa pokoje 2 osobowe.....
i teraz kwestia tego ile nas pojedzie bo jesli zajmiemy co najmniej 5/6 pokoi , wtedy kobieta policzy nam te wieksze pokoje tez po 35 za osobe.dodatkowo udostepni nam pokoj 6 osobowy do imprezki, wyniosą lozka wstawia stoly i lawy i jakies wyrka dadzą podsciane czy okno alby tez mozna bylo usiasc.a na przeciw tego pokoju jest kuchnia do dyspozycji.oczywiscie za ten pokoik tez bedzie trzeba cos zaplacic ale to juz symbolicznie nie jak za noclegi. mysle ze jak kazda rodzinka da po 10 pln to bedzie ok.
oni majatez domek na podworku, 2 pokojowy i biora za pokoj 140zeta. ale on jest zamieszkany przez jakas firme...ktora moze do kwietnia sie juz wyniesie...zreszta kilka pokoi tez zamieszkuja jpracownicy akiejs firmy ale do kwietnia to ma sie zmienic.
wiec musimy sie zastanowic. mam dac kobiecie ewentualnie znac w ciagu tygodnia i bedzie trzymala dla nas pokoje po wplacie symbolicznej zaliczki. kobieta bardzo syyyyyyyympatyczna i ugodowa

My też się piszemy :tak::tak:;-)
:*
My od soboty 30. do niedzieli 01. (1 nocka)
(potem chcemy skoczyc na pare dni w góry, juz tak blisko bedziemy;-))

oj Aneczka moj mąż juz zaluje,ze Ciebie nie bedzie:-p nie wiem to chyba po ostatnim spotkaniu:-p:rofl2:

kleszczów to najbogatsza gmina w polsce po warszawie - mieszkam 15 km od niej :p
zobaczycie jak się mieszka na najbogatszej wsi :-D
poza tym fajny kompleks basenowy Kompleks SOLPARK - nowoczesny ośrodek sportowo rekreacyjny w Kleszczowie, za hałdami kopalnia ;-)

pracownicy, którzy budują teraz nowy blok na elektrownii wynajmują mieszkania wszędzie, w bełchatowie (w którym mieszkam) również a termin kwietnia stąd, że planowane jest zakończenie budowy tego bloku. nie wiadomo czy to się nie przedłuży

reklama
Do góry