reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

Ja podejrzewam że też pasuje nam weekend majowy. Tzn. nie wiem czy mąż będzie miał wolne w poniedziałek ale jeśli będziemy wczesniej wiedzieć to pewnie będzie mógł sobie poprostu rozpisać urlop na tamten dzień.

reklama
100zł dobra? a jak z dziećmi? to nadal dwie osoby czy już 3? sorki, że tak wypytuję, ale my ostatnio musimy trzymać kaskę, hehehe...

ok wiec tak dowiem sie jutro co i jak jesli chodzi o koszta. i dam wam linki ewentualnych miejsc. biore pod uwage termin 30 kwiecien -sobota do niedzieli 1 maja tak? czy moze piszemy sie na dluzej?????

Viki jeśli chodzi o nas to Darek powiedział że nawet dłużej :tak:
Może żeby nie było jak dwa lata temu że ledwo się rozkręciliśmy a już trzeba było się zbierać do domu ;-):-)

a wiec sprawa wygląda tak...
jako ze jest to weekend majowy wiele miejsc jest juz niestety zarezerwowanych.
oczywiscie jest tez sporo wolnych ale jak dlugo to nie wiem.ludzie zaczynaja teraz zalatwiac, wplacają zaliczki a organizatorzy zamykaja ze tak powiem imprezy na klucz.

zebym cokolwiek mogla zalatwiac musialabym wiedziec ile nas tam bedzie, kto przyjedzie na 100 % bo niestety wlasciciele wymagaja wszedzie wpłaty zaliczki co najmniej 30% kwoty aby rezerwacja byla pewna a jako ze to week majowy sami wiecie ze w takiej sytuacji kto pierwszy ten lepszy.
osrodkow w łodzkim jest duuuzo.nad woda, z placami zabaw, kajakami ogniskami, grilmi i lasami dookola. na serio mozna jeszcze wybierac ale to juz ostatni gwizdek.
ale znalazlam cos jeszcze fajnego.
lesniczowke ktorą mozna wynająć w calosci.
to nowy dom z bali w srodku lasu 10 metrow od rzeki. sa tam 3 pokoje 2 osobowe, i 2 pokoje 4 osobowe.gdyby bylo nas wiecej mysle ze jakos bysmy dali rade:)
ludzie chcą 60 zeta za osobe za dziecko nic jesli bedzie spalo w lozku z rodzicami.
tyle ze facet powiedzial ze trzeba posilki by u nich wykupic. 15 zeta sniadanie i kolacja i 30 obiad ale mysle ze to jest jeszcze kwestia do dogadania...poki co termin mają wolny..
Strona www Leśniczówka Kozłowiec - ObiektyTurystyczne.pl

My też moglibyśmy dłużej niż dobę, ale wychodzi bardzo drogo:-( No i ja do lasu się nie piszę, niestety. Mam uraz kleszczowy.

no ok, wiec mam jeszcze jeden osrodek na oku ale mam sie skontaktowac w poniedzialek bo wlasciciel akurat jest na nartach. tam jest duzo miejsc noclegowych , pawilony i domki tylko nie wiem czy w domkach nie bedzie jeszcze za zimno co? bo na necie cena byla w miare niska ale czy aktualna to bede dopiero w poniedzialek wiedziala.

reklama
Ta leśniczówka jest fajna ale wyżywienie jest bardzo drogie 60 zł dziennie od osoby to dla mnie zbyt dużo.

Do góry