reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

tak,tak rok temu było inaczej...buuuu...

no nic bywa;-)

musimy koniecznie sie spotkac w Trójmiescie:tak: ale to jeszcze czas....napiszecie w jakim terminie bedziecie i wybierzemy jakis konkretny dzien:tak: na chwile obecną nam pasuje kazdy dzien:tak:

na plazy moze byc fajnie....;-)

reklama
Ja będę w Gdańsku od 16lipca do 28sierpnia z tym że między 14 a 28sierpnia będziemy jechali na kilka dni nad jeziorko, a jeszcze nie wiem dokladnie kiedy.

Pasuje mi każda data między 16lipca a 14sierpnia. Będę bez R więc wolalabym nie jechać zbyt daleko. Może zabrałabym siostrę ze sobą....

No i kolejna sparawa, kiedys Wam wspominałam że będę robić zęby w tym czasie, więc mam nadzieję że nie będę jakaś szczerbata albo co bo wtedy to się nikomu nie pokażę:no:;-)
No ale jak ustalimy jakąś datę to ja już na miejscu ustawię się z dentystką tak żeby być na mini zlocie:tak:

dobra styczen sie konczy czas pomyslec o spotkaniu. rok temu się nie udalo, ale myslę, ze w tym roku bedzie ok i dojdzie do skutku. a wiec dziewczyny z za granicy piszcie kiedy bedziecie w pl, no i ogolnie ustalmy jakis termin a ja postaram sie poszukac fajnego miejsca.

Ja przypuszczam że urlop będziemy mieli na początku sierpnia jak zawsze. A gdyby to miało być spotkanie weekendowe to nie ma dla mnie znaczenia kiedy bylebym wiedziała wcześniej żeby mąż mógł ewentualnie zamienic się sobotnim dyżurem z kimś innym.

My się chyba nie wybieramy w tym roku do Polski a jeśli już to tylko na kilka dni na Śląsk więc nie oglądajcie się za mną przy planowaniu zlotu.
A szkoda bo chętnie powtórzyłabym ten sprzed dwóch lat:tak:

Cienko widzę ten zlot, no ale...
Ja proponuję weekend majowy. Jeszcze będę mogła gdzieś bryknąć.;-)

dobra,
1. powiedzmy ze planujemy weekend majowy.
2. proponuje srodek polski czyli okolice lodzi.
znalazłam kilka osrodkow nad rzeką, w lesie, cisza spokoj, duzo zieleni, place zabaw dla dzieci itp. ceny na necie max do 100 za pokoj 2 osobowy. nie wiem jak bedzie faktycznie i czy jako week majowy nie bedzie drozej.
3. no to kto by sie pisał na przyjazd?

reklama
a co macie na mysli weekend majowy. Chodzialaby w grę sobota czy np poniedzialek bo na dzien dzisiejszy jak dla mnie to pracujący dzien bo u nas plan urlopow jeszcze nie ustalony i nie wiem czy bede miala "długi" weekend.

ogolnie w Łodzi nigdy nie bylam i chetnie się tam wybiore
a wogole to moglabym dluzej zostac to by jakas parapetowke rozkrecil :-D:-D:-D:-D

Do góry