reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

ja zobaczę na czym stanie...bo wiecie jak jest z nami...:tak::-);-)
piszcie terminy i miejsca...zobaczymy czy nam będzie pasowało????
wtedy albo będziemy albo nie :tak:;-)
maj (jak pisała Jutrzenka chyba by nam też pasował...np.w Wa-wie.(jeszcze nie będę rozpakowana :-D)
bo potem to już będzie ciężej z takim maluszkiem.

reklama
hehe rok tem też się tak wszystkie zbierały i zbierały aż wkońcu Elcia opierdzieliła i od razu wszystko było załatwione:-D
Teraz dziewczynom też przydałby się mocny kop bo widać że chęci na zlot mają tylko organizacyjnie nie mogą się ogarnąć:-D
Ja z wiadomych powodów nie zabieram głosu;-)

Ps. liczę na mini zlot latem w trójmieście:tak:

ehh ja tez mysle ze ten mini zlot w trojmiescie jest bardziej realny :sorry::sorry:

wybierzmy jakkis termin i miejsce. Ktos mam jakis pomysl na miesjce??

reklama
hehe rok tem też się tak wszystkie zbierały i zbierały aż wkońcu Elcia opierdzieliła i od razu wszystko było załatwione:-D
Teraz dziewczynom też przydałby się mocny kop bo widać że chęci na zlot mają tylko organizacyjnie nie mogą się ogarnąć:-D
Ja z wiadomych powodów nie zabieram głosu;-)

Ps. liczę na mini zlot latem w trójmieście:tak:

hihihhi ale ile było bulwersowania sie ze poco? czemu tak wczesnie ? ... itd itp hihihihi
ja chyba tylko pisze sie na zlot ten mini w gdansku o ile spotkamy sie w niedziele :)))

Do góry