jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Jeśli chodzi o mnie to myśle ze lepiej wziac grilla. Jak zaczniemy palić sami i każdy swoje przywozic to wg mnie bez sensu. Myśle ze 20 zl od osoby to nie jest jakos kosmicznie drogo. A mamy spokoj. A co z dziecmi?? Viki tez po 20zl??
Co do śniadania to jak ktos by bral to tez bym wziela. A jaki koszt od osoby doroslej i dziecka??
Nie chce ciagnac calej wałowki tyle kilometrow
i odnośnie alkoholu mam pytanie, czy ktorys z panow bedzie pil jakis alkohol i ewentualnie co?? Mysle ze to mozemy kupic i wziac jak cos uzgodnimy zeby juz nie kupowac na miejscu.
napiszcie czy raczej piwo czy ktos na cos mocniejszego sie pisze??
ja tylko na doskok jestem na tym watku bo nie ma mojej kierowniczki i mam sajgon w pracy, ale tu postaram sie zagladac bo za chwile jedziemy
Co do śniadania to jak ktos by bral to tez bym wziela. A jaki koszt od osoby doroslej i dziecka??
Nie chce ciagnac calej wałowki tyle kilometrow
i odnośnie alkoholu mam pytanie, czy ktorys z panow bedzie pil jakis alkohol i ewentualnie co?? Mysle ze to mozemy kupic i wziac jak cos uzgodnimy zeby juz nie kupowac na miejscu.
napiszcie czy raczej piwo czy ktos na cos mocniejszego sie pisze??
ja tylko na doskok jestem na tym watku bo nie ma mojej kierowniczki i mam sajgon w pracy, ale tu postaram sie zagladac bo za chwile jedziemy