reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

no to jeszcze raz. dzieci do 4 lat nie muszą placic za sniadanie bo ponoc jest tego duzo, a ta kiełbaska na ciepło jest jedna ale długa i pan twierdzi ze spokojnie da sie podzielic z dzieckiem. a w razie czego mozna poprosic o dokladke . chyba ze ktos chce kupic oddzielnie sniadanko dla dziecka to kosztuje 6 pln.

reklama
Viki to my prosimy 2x Grill i 2x śniadanie ;-)

Zabawki do piaskownicy pewnie zabierzemy i jakąś piłeczkę też. Widzę że tam wszędzie trawa to hulajnoga w grę nie wchodzi.
Poza tym nie dopuszczamy do myśli nieładnej pogody :-D Ale w razie czego coś wymyślę. ;-)

Co do przyjazdu to myślę że tak koło 11-12 będziemy a w niedzielę ruszymy jak D odparuje :-D jak nie będzie ciśnienia to pewnie koło 15.

Viki my prosimy tak:
- 1 x grill
-2 x razy sniadanie dla dorosłych

dziekuje! :*

ja wezme:
piłke
zabawki do piaskownicy
i autka-kilka małych
a! meża:-p

my bedziemy ok.15 (bedziemy jechac ok. 5 godzin + gdzies godzinka na postój obiadowy)

:-)

my poprosimy

grill x 1 i tylko to bo resztę zabierzemy (ja na diecie a t. wybredny :-D)

jeśli chodzi o przyjazd to będziemy najwcześniej jak się da! pewnie wyjedziemy koło 9-10 rano :-p daleko nie ma
wyjedziemy chyba jako ostatni :-D

a z zabawek nie wiem co wezmę, na pewno foremki i piłeczkę
może wózek dla lalek (chłopcy też lubią jeździć ;-)), piłkę do skakania po trawie...

My planujemy być przed południem. Tj. wyjechać z Krakowa wczesnym świtaniem ( 5 rano). A wyjedziemy jak przyjdzie na to pora czyli jak już nie będzie co robić :)

Z zabawek to nie wiem co zabrać. Małgosi wezmę wózek z lalką i zabawki do piasku. I nie mam pomysłu co jeszcze.
Kata a może wziąć projektor z bajkami na niepogodę?

no to wygląda to tak:

ŚNIADANIE
viki
viki
paula
paula
dota
dota
jutrzenka
jutrzenka​

GRIL
viki
viki
paula
paula
dota
jutrzenka
jutrzenka
kata
kasiamaj
kasiamaj
weronika
weronika
weronika
grzechotka
grzechotka​

Ostatnia edycja:
weronika tylko ten mój to lipa :-( kiepsko wyświetla. jak masz to weź bo to będzie fajna rozrywka - chociaż na godzinkę :-D

zrobię jeszcze zapas baniek mydlanych

a może macie latawca? nie zajmuje dużo miejsca a jak będzie wiaterek to będzie frajda ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry