no to jeszcze raz. dzieci do 4 lat nie muszą placic za sniadanie bo ponoc jest tego duzo, a ta kiełbaska na ciepło jest jedna ale długa i pan twierdzi ze spokojnie da sie podzielic z dzieckiem. a w razie czego mozna poprosic o dokladke . chyba ze ktos chce kupic oddzielnie sniadanko dla dziecka to kosztuje 6 pln.
reklama
Paula21
Grudzień '07
Viki to my prosimy 2x Grill i 2x śniadanie ;-)
Zabawki do piaskownicy pewnie zabierzemy i jakąś piłeczkę też. Widzę że tam wszędzie trawa to hulajnoga w grę nie wchodzi.
Poza tym nie dopuszczamy do myśli nieładnej pogody Ale w razie czego coś wymyślę. ;-)
Co do przyjazdu to myślę że tak koło 11-12 będziemy a w niedzielę ruszymy jak D odparuje jak nie będzie ciśnienia to pewnie koło 15.
Zabawki do piaskownicy pewnie zabierzemy i jakąś piłeczkę też. Widzę że tam wszędzie trawa to hulajnoga w grę nie wchodzi.
Poza tym nie dopuszczamy do myśli nieładnej pogody Ale w razie czego coś wymyślę. ;-)
Co do przyjazdu to myślę że tak koło 11-12 będziemy a w niedzielę ruszymy jak D odparuje jak nie będzie ciśnienia to pewnie koło 15.
dotaZ
Fanka BB :)
Viki my prosimy tak:
- 1 x grill
-2 x razy sniadanie dla dorosłych
dziekuje! :*
ja wezme:
piłke
zabawki do piaskownicy
i autka-kilka małych
a! meża
my bedziemy ok.15 (bedziemy jechac ok. 5 godzin + gdzies godzinka na postój obiadowy)
:-)
- 1 x grill
-2 x razy sniadanie dla dorosłych
dziekuje! :*
ja wezme:
piłke
zabawki do piaskownicy
i autka-kilka małych
a! meża
my bedziemy ok.15 (bedziemy jechac ok. 5 godzin + gdzies godzinka na postój obiadowy)
:-)
my poprosimy
grill x 1 i tylko to bo resztę zabierzemy (ja na diecie a t. wybredny )
jeśli chodzi o przyjazd to będziemy najwcześniej jak się da! pewnie wyjedziemy koło 9-10 rano daleko nie ma
wyjedziemy chyba jako ostatni
a z zabawek nie wiem co wezmę, na pewno foremki i piłeczkę
może wózek dla lalek (chłopcy też lubią jeździć ;-)), piłkę do skakania po trawie...
grill x 1 i tylko to bo resztę zabierzemy (ja na diecie a t. wybredny )
jeśli chodzi o przyjazd to będziemy najwcześniej jak się da! pewnie wyjedziemy koło 9-10 rano daleko nie ma
wyjedziemy chyba jako ostatni
a z zabawek nie wiem co wezmę, na pewno foremki i piłeczkę
może wózek dla lalek (chłopcy też lubią jeździć ;-)), piłkę do skakania po trawie...
Weroniczka
Klub grudniówek'07
My planujemy być przed południem. Tj. wyjechać z Krakowa wczesnym świtaniem ( 5 rano). A wyjedziemy jak przyjdzie na to pora czyli jak już nie będzie co robić
Z zabawek to nie wiem co zabrać. Małgosi wezmę wózek z lalką i zabawki do piasku. I nie mam pomysłu co jeszcze.
Kata a może wziąć projektor z bajkami na niepogodę?
Z zabawek to nie wiem co zabrać. Małgosi wezmę wózek z lalką i zabawki do piasku. I nie mam pomysłu co jeszcze.
Kata a może wziąć projektor z bajkami na niepogodę?
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ja:
2 x grill
2 x sniadanie
2 x grill
2 x sniadanie
no to wygląda to tak:
ŚNIADANIE
GRIL
ŚNIADANIE
viki
viki
paula
paula
dota
dota
jutrzenka
jutrzenka
viki
paula
paula
dota
dota
jutrzenka
jutrzenka
GRIL
viki
viki
paula
paula
dota
jutrzenka
jutrzenka
kata
kasiamaj
kasiamaj
weronika
weronika
weronika
grzechotka
grzechotka
viki
paula
paula
dota
jutrzenka
jutrzenka
kata
kasiamaj
kasiamaj
weronika
weronika
weronika
grzechotka
grzechotka
Ostatnia edycja:
weronika tylko ten mój to lipa :-( kiepsko wyświetla. jak masz to weź bo to będzie fajna rozrywka - chociaż na godzinkę
zrobię jeszcze zapas baniek mydlanych
a może macie latawca? nie zajmuje dużo miejsca a jak będzie wiaterek to będzie frajda ;-)
zrobię jeszcze zapas baniek mydlanych
a może macie latawca? nie zajmuje dużo miejsca a jak będzie wiaterek to będzie frajda ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: