reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

reklama
Kasia tak, dobry bo ja mam konto zalozone jeszcze jak mieszkalam w zabrzu:tak: i tam mam mieszkanie:-)ale jakikolwiek adres wpiszesz czy tu z aleksandrowa czy ten zabrzanski to bedzie ok, bo w banku mają jeden i drugi:tak:

dziewczynki, przelew za grotniki juz zrobiony , tak ze teraz zostanie nam do ustalenia wyzywienie, albo ewentualne zakupy itp. nie wiem czy moze kazdy cos kupi, jakos to podzielimy czy jedna osoba zrobi zakupy a pozniej bedziemy sie rozliczac..... pomyslcie..

alex, stefa - no i co z waszym przyjazdem?????????mam nadzieje ze jednak sie uda:-p:-)

viki my idziemy zalatwiac paszport w sobote i moze mi wtedy powiedza czy wyrobia na czas. nie martw sie rezerwacja dla nas bo znajac nas podejmiemy decyzje w ostatniej chwili a miejsce do spania gdzies na pewno znajdziemy w okolicy :-D pisalas ze to gdzies w lesie wiec luzik, wykopiemy nore i przykryjemy sie galeziamii ;-) a rano J upoluje jakas wiewiorke.

stef taka cieniutka dietka? :-)
a w ogóle z jakiej części Polski pochodzisz?

ja już tuptam nogami bo nie mogę się doczekać spotkania!

Viki- no to u mnie dokladnie jak u stefy, jak bede, to bede i gdzies sobie noclegownie juz znajde, zawsze moge przekimac u stefy w norze....:-D;-)

kata- a na pewno dlatego, ze nie mozesz doczekac sie spotkania, czy moze chce Ci sie siku....?:-D;-);-)

reklama
kata ja jestem z Lublina a co do diety to wiesz dopchamy sie igliwiem :-D
alex dobra dobraaa poprosisz jakiegos niedziewiedzia to ci moze swoja zimowa mete odpali za szyszki :tak:

Do góry