reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

Ja tak jak pisałam dalej niż do Łodzi nie pojadę bo najprawdopodobniej mąż będzie pracował w poniedziałek i na 100 % nie będzie chciał dalej jechać.

reklama
ja tez daleko nie pojade bo pewnie w poniedzialek tez bede pracowac.
I Elcia rozumiem Cie, ale czy Ty nie masz rodziny w Wawie?? Moze byscie wczesniej przyjechali?

W sumie tak naprawde to okolice Warszawy pasowalyby najwiekszej ilosci osob, tylko gorzej z kwatera, juz wtedy szukalismy i bylo ciezko.

Takze nie wiem czy mamy co kombinowac bo wyjdzie jak w tamtym roku.

W okolicach warszawy jest bardzo dużo ośrodków i miejsc, np. w Kampinosie, ale niestety ceny duuuużo wyższe niż gdzie indziej.

Ja jak mówiłam, my chcieliśmy jechać na weekend przynajmniej dwa dni, żeby odpocząć od miasta itp. Ale każda z was tylko szykuje się na jeden dzień i szuka takiego miejsca ( te dwa ostatnie na dłuższy wypoczynek mi nie odpowiadają), także jak będę mogła to się dostosuję, gdziekolwiek by nie było (jak mi samopoczucie pozwoli).

To jest np. w okolicy, w ktorej pracuje:
http://meteor.turystyka.pl/stajniadorado,nowy-secymin.html#

no, ale jak mowilam, ceny sporo wyższe

Ostatnia edycja:
kata- no dla mnie to tez bedzie daleka droga, nie wiem, czy nie najdalsza, he heh....

viki- ile sie jedzie ze Szczecina do Lodzi pociagiem? Jechalas kiedys? Czy tylko samochodem?

Asia- ja jechalabym na wiecej niz 1 dzien, bo inaczej mi sie po prostu nie kalkuluje, wiecej spedzilabym w podrozy niz na zlocie, he heh.... tak wiec chcialabym co najmniej ze 2 dni, a potem juz wracac bezposrednio do Anglii, a nie do Szczecina, ale caly czas jeszcze czakam na jakies decyzje, bo przeciez nie moge zamowic biletow lotniczych, a potem sie okaze ze ze zlotu nici, albo bedzie w zupelnie innym miejscu.....

Dota- Torun tez moze byc.....jesli o mnie chodzi....

my też w okolice Torunia możemy pojechać...nie ma problemu... ;)
i ten Sulejów też nam pasuje...(tylko trza sie w końcu z gościem dogadać)
piszecie o innych miejscach...
a miałyśmy ustalić swoje warunki i zobaczyć co gość powie.....(czy warto nim sobie łeb zawracać i jego ośrodkiem)
(i nie robimy nic....)......samo do nas nie przyjdzie....

asia osrodkow fajnych wszedzie jest duzo, nie zaleznie czy to wawa czy lodż, tylko ceny duzo wyzsze...
niestety w cenach o jakich byla wczesniej mowa, są tylko wlasnie te komunistyczne stare osrodki a jesli chcemy cos bardziej nowoczesnego to musimy za tą nowoczesnosc sporo wiecej zaplacic.
a ja mysle ze nie ma sensu bo wazne zeby bylo cieplo i czysto a towarzystwo reszte zrekompensuje.
dwa lata temu bylo generalnie strasznie jesli chodzi o warunki mieszkalne ale samo spotkanie sprawilo to ze nikt chyba nie zalował przyjazdu.

ja dzis bede widziala sie ze znajomymi wiec dopytam jeszcze ich o jakies osrodki. ewentualnie moge tez pogrzebac w necie , chociaz juz na serio spedzilam duzo czasu na szukaniu i wiekszosc to ceny od 140 za pokoj 2 osobowy. jesli taka cena wam odpowiada to mysle ze mamy wieksze pole manewru by cos znalezc.

tyle ze czas ucieka i chyba trzeba cos w koncu postanowic .

A ten Kleszczow o ktorym byla wcześniej mowa z tym jakiśtam ośrodkiem w okolicy? Już nie wchodzi w grę?
Tam cena też była przystępna.

dziewczyny kleszczów-sulejów podobna droga
patrzcie na nasze dzieci! tu gdzie jest teren będzie świetnie i przy tym bym obstawała!
dzieciaki najważniejsze bo będzie ich dużo i będą mogły się wybiegać a nie obijać o siebie (liczę na pogodę ;-))

ja bym pojechała normalnie do ośrodka a nie tułać się po prywaciarzach, którzy robią w bambuko :wściekła/y:
w ośrodku zamawiasz i nie ma możliwości zmiany ceny

kleszczów odpada bo tam nic nie ma. oprócz tego solparku do którego raczej byśmy nie poszły.
nie wiadomo czy babka ma duże podwórko, jakiś plac zabaw i czy pracownicy wyniosą się do tego czasu

ja jestem za tą Rochną - jak dla mnie najlepszy wybieg dla maluchów! poza tym to jest zlot a nie wczasy

reklama
Do góry