reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Metody rechabilitacji wcześniaków

reklama
No to współczuje ci tych dojazdów.Ja jeżdziłam Busem bo mąż pracował a nie miałaM PRAWKA.wIEM JAKIE TO UCIĄŻLIWE ALE CZEGO NIE ROBI SIĘ DLA DZIECI..

od dzis KONIEC vojty!:-) pani powiedziala ze gdyby nie wczesniak to moznaby bylo odstawic wszystkie cw ale ze wzgledu na wczesniactwo zostaje nam bobath. ale zawsze to krok do przodu.

dzieki Mamo Julci. jednak caly czas musimy uwazac i pilnowac czy cos zlego sie nie dzieje. ale mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

dzieki Mamo Julci. jednak caly czas musimy uwazac i pilnowac czy cos zlego sie nie dzieje. ale mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.
Doskonale cię rozumiem.Ja do tej pory cały czas obserwuje Julke i kontroluję co jakiś czas bo z takimi maluszkami różnie może byc.Mam nadzieje,że już tylko lepiej

gratulacje efika. my z niuniem cwiczymy w domku ma wzmozone napiecie miesniowe ale ze ida mu teraz zabki i non stop placze wiec nie moglismy az tak duzo cwiczyc i niestety pani rehabilitantka stwierdzila ze jest gorzej . moj biedaczek.

reklama
Do góry