reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

meridia

Jestem zdania ze po srodni chemiczne warto uderzyc jak juz nie ma innej mozliwosci i nasze "ja" zel czuje sie w grubszej skórze ale gdy chudninemy chociaz z 200g na tydzień to lepiej dłuzej ale walczyc samemu bez wspomagaczy. MOze fajnie chudnac bez wysiłku ale dla naszego ciało rozciagnietego porodami i ciaża przyda sie troszeczke gimnastyki aby zwitczałe miescie nabrały wigoru. Sama czytam wszystkie nowalijni dietetyczne i na odchudzanie czasami ze zwykłej ciekawosci jedyne co brałam to kiedys chrom bo ograniczal smaczek na słodkie ale przyznam sie ze nawet do tego brakowało mi mobilizacji bo sie przeterminowało> Meridia i tym podobne sa dla ludzi "bez szans" czyli dla tych co waza ponad 100 kg reszta niech walczy a odrobina potu nikomu nie zaszkodziła :)

reklama
a jeszcze jedno zamiast nabijac sie z tych cwiczacych i walczacych naturalnie o swoje ciało wezcie sie same za siebie moze na starosc zamiast brac tabletki na watrobe bedziecie brac tylko witaminki i z wnukami biegac po parku a do tego ostatniego trzeba zdrowia a sport to zdrowie wiec CWICZMY I JEDZMY SAŁATE Z LODAMI  !!!!!!!!!!!   ;)

a ja po zakończeniu karmienia piersią zamierzam brać sibutraminę.
3 lata temu schudłam na niej 25kg. i żadnych skutków ubocznych nie miałam.
polecam.

a ja nie. ja chyba zawsze na łatwiznę idę. :)
zresztą po obliczeniu mojego bmi wychodzi że jestem już otyła :(

Ja nie wiem kto tu cos zle interpretuje albo kto tu jest naprawde przewrazliwiony....??????

Anetas nie tylko Agnexx ma przerywniki w odchudzaniu zajadajac czasami cos słodkiego bo ja rowniez ale najlepsze w tym wszystkim jest to co sama zauwazyłas, przyznaje sie do tego na forum i własnie to jest dowodem ze ma SWIETNE POCZUCIE HUMORU ktorego chyba TOBIE brakuje bo masz strasznie ciety jezyczek i Twoj post ja tez musiałam zle zrozumiec bo tez mi sie nie podobał :p

...no .... zdenerwowałam sie.... i to strasznie... :mad:

chyba zjem paczka ale gdzie tu o tej godzienie go dostac???? :-[

a rano polece po chemie do zakładu chemicznego (jest taki w luboniu) albo nie bo karmie jeszcze...no to wezme na przyszłosc .... poczeka ;)

a wogole to ide spac do jutra mi przejdzie :p

Gośka29 rozbawił mnie Twój ostatni post. :D Nie ma co się denerwować, szkoda zdrowia. Ja już się przyzwyczaiłam do ciętego języczka anetas. ;)

mówiłam ze dzis mi przejdzie ale na paczka i tak mam ochote bo dawno nie jadłam ale po wczorajszym McD chyba jednak sobie odpuszcze ;)

ps ja sie nie przyzwyczaiłam :mad:

anetas ty dziewczyno chyba jesteś bardzo znerwicowana. polecam neospazminkę. ;)

pozdrawiam.

reklama
Nie mam lodów bo ktos mi zdzarł !!!!!!!!!!!!
Własnie o tym myslałam na sniadanko do kawki oczywiscie ale nic z tego i zjadłam musli z jogurtem :(

Powiem wam jednak ze ta meridia mnie interesuje pod wzgledem medyczmym ja tego stosowac nie bede bo mam jeszcze 2-3 kg do zrzucenia ale ciekawia mnie jednak wypowiedzi dziewczyn co to brały. Bo takie cudeńka zawsze sa ciokawe. A człówiek wie czy kiedys sam nie bedzie musiał az tak sie odchudzac albo ktos z rodziny ? Oby nie! A na razie mam jeszcze siłe walczyc idzie mmi to co prawda jak krew z nosa ale jakos idzie i to jest najwazniejsze!

sibutramina to jest jakis zamiennik czy zupełnie cos innego ??? Bo ja sie juz pogubiłam

Do góry