lanjaa
Aga mama Julii
NO wiec zajrzalam tu wreszcie Moj Szymek to zupki uwielbia ale tylko gerbera i hippa tam gdzie duzo warzyw te jarzynowe z bobowity mu nie smakuja i mu sie nie dziwie jak sprobowalam to sa blee a tamte sa smaczne wiec ma smak chyba po mnie ale nie chce skubaniec wcale jesc deserkow(( Tylko jablko ale takie nie ze sloiczka i nie wiem czy moge mu takie z reala kupic i podac bo w swinoujsciu kupowalam w ekologicznym sklepie a tu mam za daleko nie mam jak dojechac tam.
Moje drugie pytanko to po co wlasciwie sie ten kleik podaje ja go kupilam ale nie wiem kiedy i po co mam podac czy od razu kupic kaszke i na nia przejsc no kochane radzcie))
A więc ja kupiłam kleik bo chciałam małej dawać na noc,żeby dłużej pospała,ale na moje dziecko to za bardzo nie działa.Dziwne bo w dzień takWięc czasem, nie codziennie daje jej jedną miarke do mleka (mała pije 90 ml),ale daje kukurydziany bo póki nie byłam pewna czy mała może jabłuszko to się ryżowego bałam ze względu na zaparciaWychodze z założenia że mały brzuszek przez podawanie takich rzeczy przyzwyczaja się powoli do trawienia zbożowych produktow