reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych pociech :)

A teraz powiedzcie mi ja kupilam dzisiaj w biedronce zupke jazynowa z kurczakiem i chyba najpier nie bardzo taka podac co?Chyba musze jednak zacza od samej jazynowej...fakt ze sa od 5 miesiaca ale chyba jednak musze poczekac co?Jak myslicie?Ja juz sie czuje jak by po porodzie Julci minely wieki i nie pamietam jak to juz bylo.

Jeśli nie podawałaś jeszcze żadnych warzyw to radze najpierw spróbować samą jarzynową a potem z mięskiem:-D. Nawet w zaleceniach tak jest, a najlepiej zaczynać pojedynczo a dopiero po paru dniach z kilku warzyw.

reklama
A teraz powiedzcie mi ja kupilam dzisiaj w biedronce zupke jazynowa z kurczakiem i chyba najpier nie bardzo taka podac co?Chyba musze jednak zacza od samej jazynowej...fakt ze sa od 5 miesiaca ale chyba jednak musze poczekac co?Jak myslicie?Ja juz sie czuje jak by po porodzie Julci minely wieki i nie pamietam jak to juz bylo.

He he Kopciuszku to jestesmy dwie sklerozy :)

Hehe najpierw sama jarzynową musisz podać, tak po tygodniu dopiero z mięskiem;-) Aczkolwiek ja z mieskiem jeszcze czekam;-) Tez dzisiaj te zupki kupiłam:tak:
Franciszek dostał dziś zupkę jarzynową i była bleeeee. Deserki wcinał aż się uszy trzęsły.
Mój na szczęśie lubi wszystko i wcina bez problemu i zupki i deserki;-) trzęsie się ze szczęścia na widok łyżeczki i słoiczka;-)

Hehe najpierw sama jarzynową musisz podać, tak po tygodniu dopiero z mięskiem;-) Aczkolwiek ja z mieskiem jeszcze czekam;-) Tez dzisiaj te zupki kupiłam:tak:

Mój na szczęśie lubi wszystko i wcina bez problemu i zupki i deserki;-) trzęsie się ze szczęścia na widok łyżeczki i słoiczka;-)
też bym chciała, żeby mój synek choć w polowie tak miał jak Piotruś :)

Tez je zakupiłam i mam zamiar na początku samą jarzynową, potem marchewkową z ryżem a potem tą z kurczakiwem.

Chcialam sie tylko pochwalic ze myszunia pije juz tylko 3 porcje mleczka dziennie+ obiadek+deserek+soczek+herbatka.

Dziewczyny czy jak się już zacznie podawać gluten, to potem trzeba codziennie to robić, żeby zachować te 2 miesiące ekspozycji na gluten? Jestem zupełnie zielona.

reklama
Do góry