reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Menu naszych pociech :)

A teraz powiedzcie mi ja kupilam dzisiaj w biedronce zupke jazynowa z kurczakiem i chyba najpier nie bardzo taka podac co?Chyba musze jednak zacza od samej jazynowej...fakt ze sa od 5 miesiaca ale chyba jednak musze poczekac co?Jak myslicie?Ja juz sie czuje jak by po porodzie Julci minely wieki i nie pamietam jak to juz bylo.

Jeśli nie podawałaś jeszcze żadnych warzyw to radze najpierw spróbować samą jarzynową a potem z mięskiem:-D. Nawet w zaleceniach tak jest, a najlepiej zaczynać pojedynczo a dopiero po paru dniach z kilku warzyw.

reklama
A teraz powiedzcie mi ja kupilam dzisiaj w biedronce zupke jazynowa z kurczakiem i chyba najpier nie bardzo taka podac co?Chyba musze jednak zacza od samej jazynowej...fakt ze sa od 5 miesiaca ale chyba jednak musze poczekac co?Jak myslicie?Ja juz sie czuje jak by po porodzie Julci minely wieki i nie pamietam jak to juz bylo.

He he Kopciuszku to jestesmy dwie sklerozy :)

Hehe najpierw sama jarzynową musisz podać, tak po tygodniu dopiero z mięskiem;-) Aczkolwiek ja z mieskiem jeszcze czekam;-) Tez dzisiaj te zupki kupiłam:tak:
Franciszek dostał dziś zupkę jarzynową i była bleeeee. Deserki wcinał aż się uszy trzęsły.
Mój na szczęśie lubi wszystko i wcina bez problemu i zupki i deserki;-) trzęsie się ze szczęścia na widok łyżeczki i słoiczka;-)

Hehe najpierw sama jarzynową musisz podać, tak po tygodniu dopiero z mięskiem;-) Aczkolwiek ja z mieskiem jeszcze czekam;-) Tez dzisiaj te zupki kupiłam:tak:

Mój na szczęśie lubi wszystko i wcina bez problemu i zupki i deserki;-) trzęsie się ze szczęścia na widok łyżeczki i słoiczka;-)
też bym chciała, żeby mój synek choć w polowie tak miał jak Piotruś :)

Tez je zakupiłam i mam zamiar na początku samą jarzynową, potem marchewkową z ryżem a potem tą z kurczakiwem.

Chcialam sie tylko pochwalic ze myszunia pije juz tylko 3 porcje mleczka dziennie+ obiadek+deserek+soczek+herbatka.

Dziewczyny czy jak się już zacznie podawać gluten, to potem trzeba codziennie to robić, żeby zachować te 2 miesiące ekspozycji na gluten? Jestem zupełnie zielona.

reklama
Do góry