reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Menu naszych pociech :)

Kochana po to jest forum, każda pisez co wie i co uważa i ma do tego pełne prawo.
Ja sugestie koleżanek z bb nie odbieram jako złośliwośc ale dziękuje im za info którego nie posiadałam wczesniej;-) Bo akurat moge się mylić:tak:

Wiem. Dziekuje za rady:) na gudniowkach napisalam o kregoslupie....zerkniecie? bo nie wiem co moge zrobic:(

reklama
wlasnie dzis wyczytalam na sloiczku dla dzieci po 6 miesicu w skladzie sód= sól wiec ociupinke mozna dawac. Tak z ciekawosc popatrzylam. Sloiczek badajrze z bobovity.Dodam iz jest ona podana w tej tabelce gdzie m.in wartos energetyczna.To byly jakies warzywaka z kurczakiem,nie pamietam dokladnej nazwy,no i ta tym widzialam na resznie nie patrzylam takze nie wiem czy na reszcie jest.

Ostatnia edycja:
Ja sobie już w ciąży zalożyłam, że będę się trzymać tych schematów i staram się to robić ale nie ślepo:tak:Moja szwagierka miała taki problem z małą, że nie chciała jej jeść kaszek i tych słoiczkowych zupek i w sumie szybko zaczęła jej dawać normalne jedzenie i też jej krytykowac nie będę bo nie wiem co bym zrobiła jakbym miała takiego niejadka. Mi jest łatwiej bo Julka lubi wszystko co jej dam:-DCo do soli to wedłu mnie to "biała śmierć" więc postaram się jak najdłużej nie dawać:tak:ale każdy robi jak chce, a przecież każda z nas kocha swoje maluchy i specjalnie im krzywdy nie zrobi:tak:A niestety te zalecenia lekarzy ciąge się zmieniają i to tez mnie wkurza:wściekła/y:

Purchawka za twoim przykładem kupiłam kaszkę jaglaną z holle, fajna jest, dzięki za pomysł.:-D
A dziewczyny od kiedy pomidora można? Bo kupiłam jeden słoiczek z hippa i dopiero w domu patrzę, że tam pomidory są i nie wiem czy dawać???

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
dziekuje:) kurcze u mnie nie ma tekiedo sklepu ale jak pojade do lublina to kupie:) skoro tak chwalicie to musi byc dobra:) Albo zapytam w aptece jutro czy mozna zamowic.

Ja kupiłam na stronie www.sklepdietetyczny.pl.Tam są różne produkty firmy holle. Kupiłam też owsianą ale jeszcze nie dawałam bo to z glutenem jest a my dopiero zaczynamy gluten:-Dzdecydowałam się na tą kaszkę bo kasza jaglana to wogóle jest bardzo zdrowa:tak:

Kurcze a mój tylko Bobovitę kocha i to jarzynową z kurczakiem :dry: Ale cóż...ja mu nic nie dosalam sama od siebie, a coś musi jeść...
Co do pomidorów, to Aluś lubi słoiczki z pomidorami :tak: Są bodajże 6-7 miesiąc ;-)

reklama
Kurcze a mój tylko Bobovitę kocha i to jarzynową z kurczakiem :dry: Ale cóż...ja mu nic nie dosalam sama od siebie, a coś musi jeść...
Co do pomidorów, to Aluś lubi słoiczki z pomidorami :tak: Są bodajże 6-7 miesiąc ;-)

tak tak ode tego mies widzialam z pomidorami,chyba nawet z tymi wazywkami i kurczaczkiem jest pomidor:)

Do góry