reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych pociech :)

Kochana po to jest forum, każda pisez co wie i co uważa i ma do tego pełne prawo.
Ja sugestie koleżanek z bb nie odbieram jako złośliwośc ale dziękuje im za info którego nie posiadałam wczesniej;-) Bo akurat moge się mylić:tak:

Wiem. Dziekuje za rady:) na gudniowkach napisalam o kregoslupie....zerkniecie? bo nie wiem co moge zrobic:(

reklama
wlasnie dzis wyczytalam na sloiczku dla dzieci po 6 miesicu w skladzie sód= sól wiec ociupinke mozna dawac. Tak z ciekawosc popatrzylam. Sloiczek badajrze z bobovity.Dodam iz jest ona podana w tej tabelce gdzie m.in wartos energetyczna.To byly jakies warzywaka z kurczakiem,nie pamietam dokladnej nazwy,no i ta tym widzialam na resznie nie patrzylam takze nie wiem czy na reszcie jest.

Ostatnia edycja:
Ja sobie już w ciąży zalożyłam, że będę się trzymać tych schematów i staram się to robić ale nie ślepo:tak:Moja szwagierka miała taki problem z małą, że nie chciała jej jeść kaszek i tych słoiczkowych zupek i w sumie szybko zaczęła jej dawać normalne jedzenie i też jej krytykowac nie będę bo nie wiem co bym zrobiła jakbym miała takiego niejadka. Mi jest łatwiej bo Julka lubi wszystko co jej dam:-DCo do soli to wedłu mnie to "biała śmierć" więc postaram się jak najdłużej nie dawać:tak:ale każdy robi jak chce, a przecież każda z nas kocha swoje maluchy i specjalnie im krzywdy nie zrobi:tak:A niestety te zalecenia lekarzy ciąge się zmieniają i to tez mnie wkurza:wściekła/y:

Purchawka za twoim przykładem kupiłam kaszkę jaglaną z holle, fajna jest, dzięki za pomysł.:-D
A dziewczyny od kiedy pomidora można? Bo kupiłam jeden słoiczek z hippa i dopiero w domu patrzę, że tam pomidory są i nie wiem czy dawać???

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
dziekuje:) kurcze u mnie nie ma tekiedo sklepu ale jak pojade do lublina to kupie:) skoro tak chwalicie to musi byc dobra:) Albo zapytam w aptece jutro czy mozna zamowic.

Ja kupiłam na stronie www.sklepdietetyczny.pl.Tam są różne produkty firmy holle. Kupiłam też owsianą ale jeszcze nie dawałam bo to z glutenem jest a my dopiero zaczynamy gluten:-Dzdecydowałam się na tą kaszkę bo kasza jaglana to wogóle jest bardzo zdrowa:tak:

Kurcze a mój tylko Bobovitę kocha i to jarzynową z kurczakiem :dry: Ale cóż...ja mu nic nie dosalam sama od siebie, a coś musi jeść...
Co do pomidorów, to Aluś lubi słoiczki z pomidorami :tak: Są bodajże 6-7 miesiąc ;-)

reklama
Kurcze a mój tylko Bobovitę kocha i to jarzynową z kurczakiem :dry: Ale cóż...ja mu nic nie dosalam sama od siebie, a coś musi jeść...
Co do pomidorów, to Aluś lubi słoiczki z pomidorami :tak: Są bodajże 6-7 miesiąc ;-)

tak tak ode tego mies widzialam z pomidorami,chyba nawet z tymi wazywkami i kurczaczkiem jest pomidor:)

Do góry