reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych pociech :)

co do tej kaszki manny to ja sie tez zastanawialam /przyznam sie po fakcie :)/ bo dalam agtce kaszke manne waniliowa - Przysmak na Dobranoc z Hippa i potem pomyslalam co z tym glutenem ... ale nic jej kompletnie nie bylo :)

Hmmm ja u mnie nie widziałam ani samych śliwek Hippa ani takiej kaszki. W ogóle rozglądałam się wczoraj za kaszkami i wszystkie były ryżowe. Tylko jedną znalazłam owsianą. A zwykłe kaszki manny miały różne rzeczy w składzie. Niektóre nawet miały ser :szok:. Inne mleko. Ciężko znaleźć samą kaszkę w kaszce. No ale porozglądam się jeszcze.
Co do jabłek z kaszką manną, to ja po prostu dam jej jednego dnia parę łyżeczek, następnego parę i jeszcze następnego parę. Jeśli nic jej nie będzie, to chyba znaczy, że toleruje gluten :happy2:.

reklama
Poczytałam trochę i wiele matek pisze, że na BP 2 ich dzieci mają bóle brzuszka :szok: A Aluś wczoraj nie zrobił w ogóle kupy, a dziś rano tylko trochę ;/ i ciągle brzydko pierdzi (jakby kupę zrobił - za każdym razem chcę go przebrać, bo te bąki jak kupa śmierdzą ). Chyba się pediatra pospieszyła z ta 2 ;/;/;/;/ o wypił mi i ryczy, że mało :-(

A ja jutro uduszę lekarza:wściekła/y: Gdyby nie Wy, to bym nawet o mieszaniu nic nie wiedziała:-( Dzięki, że jesteście:-)

A kiedy można wprowadić do diety jakiś tłuszcz? Bo kupiłam zupkę jarzynową chyba z Gerbera i w składzie jest jakiś olej niskoerukowy chyba rzepakowy.

A kiedy można wprowadić do diety jakiś tłuszcz? Bo kupiłam zupkę jarzynową chyba z Gerbera i w składzie jest jakiś olej niskoerukowy chyba rzepakowy.

rzepakowy od 6 miesaca czyli akurat twoj maluszek ktory widze ze dzis konczy 5 miesiecy moze go dostawac!

reklama
Do góry