reklama
malaga
Fanka BB :)
Daję Danio i Bakusie - najczęściej Ten biszkoptowy jest najlepszy ;-)Dziewczyny a dajecie dzieciom Bakusie ? Ja od jakiegos czasu daje M i mleko (nestle junior) i serki (monte i bakusie wlaśnie) i nie widzę żeby mu cos wyskakiwało od mleka wiec moze mu ta skaza minęła (o ile w ogóle była). A bakusie "odkryłam" niedawno - kupilam tego biszkoptowego i dobry kurcze jest!!! Sama chyba zaczne jesć .
Lajla83
pychaDaję Danio i Bakusie - najczęściej Ten biszkoptowy jest najlepszy ;-)
A
Agutek
Gość
tigger masz racje tt nie da się dokładnie umyć przez to że nie można go całkowicie rozmontować
Ja znalazłam na to sposób.
Wyciągnęłam z szafki szczoteczki, które były dołączone do butelek Dr. Brown's, bo tam też jest rurka. Żeby ją umyć można było te szczoteczki dołączają. I myjemy bidon właśnie tą szczoteczką :-)
tigger to już niezłą kolekcję bidonów macie
A czym się różni ten z mothercare?
Bakusia dałam raz. Potem dostała drugiego - brzoskwiniowego - i ruszyć nie chciała. Teraz w lodówce mamy: serek naturalny, monte, danonki. Z reguły to dostaje.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tigger poleciła. Tylko nie wiem czy da się to kupić w Polsce?no chyba że polecicie jakiś bidon niekapek jak tt
Bakusie niezbyt małemu podeszły. Ale nie mieliśmy biszkoptowego .
A
Agutek
Gość
u mnie monte i nawet sam łyżeczka daje radę
podobnie jak lody niestety
Moja loda mi wyrywa z ręki i wcina
Bidon mothercare na allegro nie ma
madzikm
Mamy lutowe'07
debiutantka - uważaj na porzeczki, Zosia jadła i nic się nie działo aż kiedyś dostała 3 dniowej biegunki:-(
a co sądzicie o słodyczach typu Kinder Mleczna Kanapka, Maxi KIng (dla mnie rewelka) itp.? drogie to i tak się zastanawiam czy to ma coś dobrego dla dzieci czy takie jak inne wafelki i tylko przepłacamy?
jestem zła bo wczoraj teściowa dał Zosi 2 danonki (tak jej smakowały bo słodkie) i dziś nie chciała mi jeść jogurtu naturalnego bo przy nich to syf
u nas z nabiału w dalszym ciągu Bieluchy, Bakusie i jogurtty nat.
Mnie w bidonie TT wkurza, że osad zostaje w tych rowkach w wieczkururkę myję szczoteczką do smoczków
a co sądzicie o słodyczach typu Kinder Mleczna Kanapka, Maxi KIng (dla mnie rewelka) itp.? drogie to i tak się zastanawiam czy to ma coś dobrego dla dzieci czy takie jak inne wafelki i tylko przepłacamy?
jestem zła bo wczoraj teściowa dał Zosi 2 danonki (tak jej smakowały bo słodkie) i dziś nie chciała mi jeść jogurtu naturalnego bo przy nich to syf
u nas z nabiału w dalszym ciągu Bieluchy, Bakusie i jogurtty nat.
Mnie w bidonie TT wkurza, że osad zostaje w tych rowkach w wieczkururkę myję szczoteczką do smoczków
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
my tez mielismy bidon TT kilka razy i jest bardzo fajny, poza tym, ze nie da sie go calkowicie umyc:-(
od jakiegos czasu mamy bidon Mothercare i jest najlepszy (bo oprocz TT chyba ze trzy rozne firmy wyprobowalismy)
wyglada tak:
ja kupiłam bidon z Canopola w Tesco za 11zł i wygląda identycznie, jak ten