reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Ja szpinak czasami robię w naleśnikach z rodzynkami i orzechami. Mniam mniam :tak: Kiedyś jadłam coś takiego w restauracji i teraz sama robię.

reklama
moja córcia wczoraj zjadła obiadek i po godzinie butelkę:tak: pojechaliśmy na zakupy stoimy w korku a tu córcia puściła takiego mega pawia że miała kałuże pod brodą:szok: nic nie miałam do wytarcia:wściekła/y: więc dostałam się do bagażnika i znalazłam polarowy koc którym wytarłam córcie:tak: przód kurki był cały mokry:angry:

No i jesteśmy po obiedzie.
Pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki i groszek z marchewką.

Nie ruszła nic :angry:
Odwaliła za to taką histerię, że szok :szok:

Gdybym dała jej obiadek słoiczkowy to by zjadła cały z wielkim apetytem, wiem to :dry:
Ale nie dam, przetrzymam ją jeszcze trochę, może z głodu się skusi.
Przecież nie może całe życie jeść słoiczkowego jedzenia :baffled:

Histeria obiadowa trwała dobrą godzinę, w końcu musiałam dać jej mleko.
Pochlastam się, będziemy jechać na słoiczkach do 18-tki :baffled:

I jak tu się starać dla mojego dziecka i gotować mu obiadki? :-p

reklama
Wika dzisiaj pomidorówe z makaronem ale bez śmietanki oczywiście, i troche piersi z kurczaka z kluseczkami francuskimi....a na jutro juz jej szykuje brokułową z grzankami bo moje dziecie brokuły uwielbia...
agutek- nie martw się, może niedługo Tolcia doceni starania mamy.....a jak nie to znajdź dobrą hurtownie ze słoiczkami żeby ci do Toli 18 extra cene zrobili......

Do góry