reklama
malaga
Fanka BB :)
Mój tak Czasem kupka jest bardziej zielonkawa i nawet się martwiłam, czy wszystko w porządku, ale kolejna np. była już bardziej żółta.. więc raczej nic mu nie dolegadziewczyny czy wasze dzieciaczki robią czasami kupkę bardziej zielonkawą bo u nas się tak zdarzyło 2 razy ale nie była to taka typowa duża kupa tylko taka mała
A o czym świadczy kupka zielonkawa?? Gdzieś to widziałam, ale nie wiem, gdzie
Acha - i u nas też są grudki w kupce Ktoś pisał, że to tłuszcz nieprzetrawiony
A
Agutek
Gość
Odpukać w niemalowane:
powoli karmienie staje się "niebolesne". Przyssanie dalej troszkę boli, ale jest to chwila, a potem jest już całkiem dobrze i to bez kapturków. Mam nadzieję, że już tak zostanie i nie pochwaliłam się przedwcześnie ;-)
powoli karmienie staje się "niebolesne". Przyssanie dalej troszkę boli, ale jest to chwila, a potem jest już całkiem dobrze i to bez kapturków. Mam nadzieję, że już tak zostanie i nie pochwaliłam się przedwcześnie ;-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
przepraszam czy to wątek o narzekaniu?;-)
byłam dwa dni temu u pediatry i musze małą dokarmiać bo za mało przybrała na wadze:-(, ma kolki i strasznie wtedy płacze, pręży sie i nie wiem jak jej pomóc. Kłade ją na brzuszku, masuje, noszę na rękach...moje biedactwo:--(
dostała leki na te wzdęcia ale nie zawsze pomagają
:sick:
z prawą piersią mi sie masakra zrobiła, od dwóch dni ściągam z niej pokarm i podaje Laurze w butelce bo mi naszła na sutku ropa :sick: i ściągam ją okładem z rumianku <skutkuje>. Pęcherzyk pękł i baardzo mi ulżyło bo bolało tak że nie mogłam jej do niej dostawić i myślałam nawet o pójściu do szpitala żeby mi go przekłuli, ale sam na szczęście pękł
Roksi23, moja malutka też dzisiaj zrobiła taką kupkę, malutką i nie wiem czemu taką (chwile wcześniej jak ją przebierałam - na przewijak - zrobiła dwie normalne
byłam dwa dni temu u pediatry i musze małą dokarmiać bo za mało przybrała na wadze:-(, ma kolki i strasznie wtedy płacze, pręży sie i nie wiem jak jej pomóc. Kłade ją na brzuszku, masuje, noszę na rękach...moje biedactwo:--(
dostała leki na te wzdęcia ale nie zawsze pomagają
:sick:
z prawą piersią mi sie masakra zrobiła, od dwóch dni ściągam z niej pokarm i podaje Laurze w butelce bo mi naszła na sutku ropa :sick: i ściągam ją okładem z rumianku <skutkuje>. Pęcherzyk pękł i baardzo mi ulżyło bo bolało tak że nie mogłam jej do niej dostawić i myślałam nawet o pójściu do szpitala żeby mi go przekłuli, ale sam na szczęście pękł
Roksi23, moja malutka też dzisiaj zrobiła taką kupkę, malutką i nie wiem czemu taką (chwile wcześniej jak ją przebierałam - na przewijak - zrobiła dwie normalne
malaga
Fanka BB :)
Przeczytałam w broszurce ze szpitala, że kupka zielonkawa jest jak najbardziej ok, więc się nie martwcie dziewczyny
Natomiast nie wiem, jak to jest ze śluzem?? Mój mały dziś miał w pieluszce kupkę tyci, tyci, a raczej zabrudzoną lekko pieluszkę i zauważyłam niteczki śluzu O czym to świadczy???
Justine - współczuję kolek :-( U nas wzdęcia coraz rzadsze i oby tak dalej...
Natomiast nie wiem, jak to jest ze śluzem?? Mój mały dziś miał w pieluszce kupkę tyci, tyci, a raczej zabrudzoną lekko pieluszkę i zauważyłam niteczki śluzu O czym to świadczy???
Justine - współczuję kolek :-( U nas wzdęcia coraz rzadsze i oby tak dalej...
T
tigger
Gość
dziewczyny, czy wasze dzieci tez tyle jedza/jadly?moja mala w dzien sobie pospi dwie, trzy godzinki miedzy karmieniami, ale w nocy to jest czasami masakra, je 4 razy z rzedu na przykladalbo z godzinna przerwanic dziwnego, ze tak przybiera na wadze;-):-)ale czy to sie jakos unormuje?
poza tym karmienie idzie od poczatku super, zadnych poranionych brodawek ani nic takiego:-)
poza tym karmienie idzie od poczatku super, zadnych poranionych brodawek ani nic takiego:-)
JustineMyMind
Mama Laureńki
ale masz dobrzepoza tym karmienie idzie od poczatku super, zadnych poranionych brodawek ani nic takiego:-)
reklama
T
tigger
Gość
zdaje sobie z tego sprawe, ale pewnie jeszcze przede mna kolki i wzdecia, bo jak na razie i to nas omineloale masz dobrze
biedaczko, wspolczuje ci tych problemow:-(ale sliczna masz dziewuszke, warto dla niej troche pocierpiec:-)