reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

ale śa bobfruty bez cukru, 2 smaki, ja tylko te podaję, czasem zastępuje jej tym podwieczorek bo jak wygrzmoci 125 ml to brzuszek zapełni
To nie chodzi o cukier dodawany do soków, tylko ten naturalny, który jest w owocach.

blueberry i ile spal ci Karolek po podaniu kaszki na gesto na kolacje?
Tak jak zwykle. Nic na niego nie działa :no:

reklama
blueberry nie przejmuj sie, na Laure też nic, nie ważne czy wypije wieczorem 160 czy 60 ml czy tylko pocmoka cyca, i tak budzi sie o północy (żeby sobie pocmokać:szok:) a potem różnie w zależności od samopoczucia :tak:

ja ostatnio zaczęłam robić liste tych rzeczy których L nie lubi:no::
- ryba
- makaron z sosem (a to dziwne bo ma mamę makaroniare!!)
- warzywa po meksykańsku (bobovita)
- kleik ryżowy
- większość soków (lubi tylko te malinowe, wiśniowe, jagodowe itp)
Wasze dzieci też są takie wybredne? :confused:

Wiem na pewno, ze mojej nie smakowal sloiczek Hippa - jakis obiadek z brokulami - i srednio ponoc podszedl jej sloik Bobovity - jakis obiadek z owocowa nuta cos tam. Ten ryz meksykanski zje, ale tez nie caly, czyli tez srednio jej podchodzi.

Ostatni oglądałam program pt"jak długo karmić piersią?" szkoda że był po godz 24 bo zasnęłam w połowie:zawstydzona/y: pokazywali tam matki które nie potrafiły odstawić dzieci od piersi:szok: były dzieci w wieku 5, 8, a nawet 12 lat:szok::szok::szok::szok: to aż śmiesznie wyglądało duża dziewczyna kładzie się kolo mamy i zaczyna ssać pierś:szok: i na koniec twierdzi że nigdy nie przestanie pić mleka mamy:szok:

Ostatni oglądałam program pt"jak długo karmić piersią?" szkoda że był po godz 24 bo zasnęłam w połowie:zawstydzona/y: pokazywali tam matki które nie potrafiły odstawić dzieci od piersi:szok: były dzieci w wieku 5, 8, a nawet 12 lat:szok::szok::szok::szok: to aż śmiesznie wyglądało duża dziewczyna kładzie się kolo mamy i zaczyna ssać pierś:szok: i na koniec twierdzi że nigdy nie przestanie pić mleka mamy:szok:

O Boże :szok: to już jak pedofilia prawie :baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dziewczyny mam pytanie ile mleka wypijają wasze dzieci na dobę?
bo moja córcia nie pije mleczka już w nocy i nie chce pić popołudniu:no: w sumie to pije tylko na kolacje 210ml z kaszką:tak:
zawsze między 15-16 piła mleko a teraz nie chce:no: wypija dopiero po 17:-( a wtedy mleka na kolacje nie chce wypić:no:
nie wiem czy 1 mleko wystarczy dziecku w tym wieku?:confused:

reklama
Do góry