reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja dałam do obiadu zamiast mięsa.ja też zastanawiam sie nad jajecznicą mam taka patelnie do smażenia bez tłuszczu Tefala a w ogóle jajecznica jest u was którym posiłkiem
A
Agutek
Gość
roksi u nas jajecznica będzie na drugie śniadanie koło 10.00
A
Agutek
Gość
Dałam małej dziś kanapkę z twarożkiem Almette.
Wszamała całą, więc chyba smakowało
madzikm
Mamy lutowe'07
Dałam małej dziś kanapkę z twarożkiem Almette.
a jaka duża ta kanpka? bo Zosia zjada tylko połówkę zwykłej kromki, dziś Bielucha zjadła prawie całego, ale tylko troszkę na kanapce a resztę łyżeczką, jak deserek
a w almette nie ma przypadkiem jakiś spulchniaczy? coś tak słyszłam, że dlatego właśnie serek jest taki puszysty
bernadettka
Opiekuńcza mamusia
My dziś pogrzeszylismy, dałam małej Kinder - mleczną kanapkę. Miałam jej dać tylko 1/3 kanapki, ale tak jej smakowało, że nie miałam sumienia i mała zjadła prawie całą
rybka1985
Fanka BB :)
We wszystkiech tych serkach są jakieś spulchniacze i inne dodatki. Ja daje czasem małej jakiegoś kinderka, kawałek czekoladki, bo sama lubie kinderki, ale kawałeczek, ciekawe jak Amelka zareaguje na mleczną kanapke? Moja dzisiaj dostała jogurt naturalny z bananem.
Sandi
Fanka BB :)
co do roznych zawartosci w zywnosci to przeciez teraz to prawie wszystko cos zawiera nie takiego i zamiast przechodzic na "dorosle" jedzonko powinnysmy dawac tylko przeznaczone dla dzieci w okreslonym wieku czekoladki np takie dzieciaczki tez nie powinny jeszcze jadac a przeciez tez dajemy;-)
same wiemy co dobre ;-):-)
same wiemy co dobre ;-):-)
reklama
A
Agutek
Gość
a jaka duża ta kanpka? bo Zosia zjada tylko połówkę zwykłej kromki, dziś Bielucha zjadła prawie całego, ale tylko troszkę na kanapce a resztę łyżeczką, jak deserek
a w almette nie ma przypadkiem jakiś spulchniaczy? coś tak słyszłam, że dlatego właśnie serek jest taki puszysty
Cała jedna kromka.
Spulchniacz jest - napisane jest, że zrobione jest to azotem. Na początku przestraszyłam się tego, ale mąż mówi no przecież 70% powietrza to azot i wtedy się uspokoiłam
Co do słodyczy to ja nie podaję. I nie będę jeszcze podawać.