reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

ja też zastanawiam sie nad jajecznicą:tak: mam taka patelnie do smażenia bez tłuszczu Tefala:confused: a w ogóle jajecznica jest u was którym posiłkiem:confused:

reklama
ja juz daje malej normalne "dorosle" obiadki:tak:

Roksi u nas jajeczniczka bedzie jako drugie sniadanko:tak: (czyt.pobudka kolo 8:00-mleczko pozniej kolo 10:00 wlasnie jajeczniczka:tak:;-)

Dałam małej dziś kanapkę z twarożkiem Almette.
Wszamała całą, więc chyba smakowało :-D

a jaka duża ta kanpka? bo Zosia zjada tylko połówkę zwykłej kromki, dziś Bielucha zjadła prawie całego, ale tylko troszkę na kanapce a resztę łyżeczką, jak deserek

a w almette nie ma przypadkiem jakiś spulchniaczy? coś tak słyszłam, że dlatego właśnie serek jest taki puszysty

My dziś pogrzeszylismy, dałam małej Kinder - mleczną kanapkę. Miałam jej dać tylko 1/3 kanapki, ale tak jej smakowało, że nie miałam sumienia i mała zjadła prawie całą:zawstydzona/y::-D

We wszystkiech tych serkach są jakieś spulchniacze i inne dodatki. Ja daje czasem małej jakiegoś kinderka, kawałek czekoladki, bo sama lubie kinderki, ale kawałeczek, ciekawe jak Amelka zareaguje na mleczną kanapke? Moja dzisiaj dostała jogurt naturalny z bananem.

co do roznych zawartosci w zywnosci to przeciez teraz to prawie wszystko cos zawiera nie takiego :sorry2::baffled: i zamiast przechodzic na "dorosle" jedzonko powinnysmy dawac tylko przeznaczone dla dzieci w okreslonym wieku :confused::dry: czekoladki np takie dzieciaczki tez nie powinny jeszcze jadac :no: a przeciez tez dajemy;-):-D

same wiemy co dobre ;-):-)

reklama
a jaka duża ta kanpka? bo Zosia zjada tylko połówkę zwykłej kromki, dziś Bielucha zjadła prawie całego, ale tylko troszkę na kanapce a resztę łyżeczką, jak deserek

a w almette nie ma przypadkiem jakiś spulchniaczy? coś tak słyszłam, że dlatego właśnie serek jest taki puszysty

Cała jedna kromka.
Spulchniacz jest - napisane jest, że zrobione jest to azotem. Na początku przestraszyłam się tego, ale mąż mówi no przecież 70% powietrza to azot i wtedy się uspokoiłam :-D

Co do słodyczy to ja nie podaję. I nie będę jeszcze podawać.

Do góry