reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

Kasiu mam dokładnie takie samo podejście jak Ty.
Moja Martyna ostatnimi czasy nie odpuści mi jak jem śniadanie i musze dać jej troche chleba do dzioba, więc gluten dostaje :sorry:

reklama
Ewelina kobieto bez przesady az tak się tym nie przejmuj bo zwariujesz przy liczeniu;p
jkie stężenie przestań to przykładowe podawanie zawsze jest na 100ml.
Aneczko ja i tak jestem wdzięczna losowi że mam dziecko które ani kolek zbytnio nie miało ani uczuleń, więc jak teraz się zrobiła marudna to szukam przyczyny. Pewnie też i zęby jej idą (choć wcale się nie ślini) i więcej uwagi potrzebuje i wymusza już pewne zachowania. Choć nad tym glutenem mogę zapanować jakoś, bo czasami nie zaśnie jak jej nie dam odrobiny paracetamolu. Może brzuch ją boli, bo nie zwracałam uwagi jak robię tą kaszkę? Wiesz o co mi chodzi?

A my z nowości to jedliśmy wczoraj misiowy jogurcik, bardzo Jasiowi smakował:tak: i nie zaszkodził:tak:
A dziś z braku laku ugotowałam mu pierwszy raz zupkę i smakowała że ho ho:-D

my ostatnio próbujemy kaszki,średnio nam idzie i efektów tez brak
Piwonia u nas to samo. ostatnio kupilam kaszke bobovity na sen - zobacze, moze ona choc troszke pomoze:tak:

aha dzewczyny podawalyscie juz gluten swoim dzieciaczkom? i czy tylko w kaszkach?
bo jaj mam z hipp deserek jablko+banan+biszkopty z glutenem i troche sie waham:zawstydzona/y:

reklama
Piwonia u nas to samo. ostatnio kupilam kaszke bobovity na sen - zobacze, moze ona choc troszke pomoze:tak:

aha dzewczyny podawalyscie juz gluten swoim dzieciaczkom? i czy tylko w kaszkach?
bo jaj mam z hipp deserek jablko+banan+biszkopty z glutenem i troche sie waham:zawstydzona/y:
Anitek jak już zaczniesz z glutenem to ciągnie się 2 miechy. Tak piszą. I codziennie przez 2 miechy dajesz dziecku 2-3g kaszki manny tj. 2 łyżeczki manny bobovity albo pół łyżeczki zwykłej ugotowanej np. na wodzie. Jak karmisz (.)(.)? Ale karmisz prawda?

Do góry