no właśnie na moich melaninowych jest na dole znaczek że nie wolno i dlatego w nich nie podgrzewam a nie dlatego że coś się z nimi dzieje...tak więc najczęściej podgrzewm przełożone do butelki aventu i widzę ile zjada a jak w miseczce to w zwykłej duraleksowej...no ale Bartek bardzo wyrywa i butelke i miseczke i łyżeczkę i jak jest w butelce to łatwiej nad tym zapanować niż nad miseczką
reklama
izabela...
Fanka BB :)
a butelki, np. z aventu można podgrzewać w mikrofali?
a butelki, np. z aventu można podgrzewać w mikrofali?
można
Kupiłam dzisiaj kaszkę z bobo vity smaczny sen czy coś takiego i tam jest w składzie melisa.
dlatego są na dobranoc. A co do wyglądu to była taka sama jak normalna i tak samo ładnie pachniała. Więc raczej różnicy nie ma.
Ja podgrzewam jedzenie też wkładając miseczkę z jedzeniem w druga miseczkę z wrzątkiem. Mikrofali nie używam wcale.
dlatego są na dobranoc. A co do wyglądu to była taka sama jak normalna i tak samo ładnie pachniała. Więc raczej różnicy nie ma.
Ja podgrzewam jedzenie też wkładając miseczkę z jedzeniem w druga miseczkę z wrzątkiem. Mikrofali nie używam wcale.
magda12345
Mama Juli i Jasia
A ja mikrofali nawet nie posiadam:-) Po prostu nie lubimy jedzenia z mikrofali - jest gumowe i wysuszone A jedzonko dla Jasia podgrzewam w podgrzewaczu:-)
Zulejka ciekawe ile Ci pośpi Mała po tej kaszce. Ja nie daje Jasiowi nic na noc bo na samym mleczku mi ładnie przesypia ok. 8 godzin
Zulejka ciekawe ile Ci pośpi Mała po tej kaszce. Ja nie daje Jasiowi nic na noc bo na samym mleczku mi ładnie przesypia ok. 8 godzin
magda12345
Mama Juli i Jasia
łał to Twoja Julka naprawdę ma apetycik;-) ja się dziś cieszyłam jak mój Jaś zjadł 100 ml zupki rzadkiej...Ale w sumie tak z 1/3 z tego później zwymiotował
Mola1
Fanka BB :)
Moja kruszynka wciagnela dzis caly duzy sloik 190g obiadku i byla niepocieszona ze sie skonczylo tych malych 125g juz w ogole nie kupuje bo jak zjada poltora to potem musze myslec z czym te pol co zostalo pomieszac zeby pasowalo albo wyrzucam. Deserki oczywiscie dojadam po niej z checia ale obiadkow nie tykam
magda12345
Mama Juli i Jasia
no fakt. To przecież dwa miesiące różnicy między naszymi dziećmi Super imię wybraliście, Julki to fajne dziewczyny
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja się zastanawiałam czemu moje dziecko wczoraj spało 3 godziny a zjadła pół słoika mięsnego (jakaś tam jagnięcina z kaszą) i pół słoika ziemniaka ze szpinakiem, popiła 100zml herbatki i po pół godzinie zasnęła przy cycku Już wiem skąd się u niej te fałdki zaczęły robić!dziś moda zjadła mieszane dwa słoiki czyli pół słoika mięsnego 45 gram i pół ziemniaka z marchewką 90 gram popiła 80ml herbatki i poszła spać i nastepny posiłek był po 5 godzinach a i tkai gęsty nie zupowy jej smakował !!
Podziel się: