Czesc dziewczyny mam pytanie odosnie mleka modyfikowanego i kaszek. Wiadomo, ze sa same kaszki i kaszki-mleczne, odrazu z mlekiem. Czy jezeli kupijecie mleko Bebiko to takie kaszki mleczne powinny byc z tej samej firmy czyli BoboVity (w koncu zawieraja mleko modyfikowane)? Pediatra powiedziala ze moge juz podawac kaszki, wygodniej mi robic te z mlekiem, chociaz malego karmie jeszcze piersia.
reklama
u nas chrupki na topie juz od jakiegos czasu-dostaje jak my coś jemy zeby nie pozrec nas wzrokiem...i raczej ciezko sie tym zadławić, a ze wszystko wymazane- to insza inszość
dzieczyny co wy macie za miseczki ze w mikrofali podgrzewacie? bo ja mam kilka melaninowych i na nich wyraźny znak że nie uzywa sie w mikrofali????
dzieczyny co wy macie za miseczki ze w mikrofali podgrzewacie? bo ja mam kilka melaninowych i na nich wyraźny znak że nie uzywa sie w mikrofali????
Mola1
Fanka BB :)
Basiu ja mam z tommee tippee plastikowe i podgrzewam w mikrofali. Najczesciej jednak podgrzewam sloiczek i wykladam podgrzeane jedzonko do miseczki.u nas chrupki na topie juz od jakiegos czasu-dostaje jak my coś jemy zeby nie pozrec nas wzrokiem...i raczej ciezko sie tym zadławić, a ze wszystko wymazane- to insza inszość
_karincia_
Dziś na obiadek był krem jarzynowy z indykiem i hurrrrraaaa :-) Zosia pierwszy raz zjadła mięcho w końcu coś jej zasmakowało z mięsa cały słoik wciągnęła a jadła jakby przez rok nic nie dostała do buźki ;-) i popiła ładnie 100ml rozcieńczonym sokiem jabłkowym :-) i teraz ładnie śpi ;-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Basiu a jak wygląda ta miseczka z melaniny? Bo kurde dostałam miseczkę z pokrywką od koleżanki. Wręczała mi jej córeczka i po drodze rozpakowała opakowanie i nawet nie wiem co mam. Ani firmy ani żadnego znaczka
reklama
izabela...
ja też mam miseczkę z canpolu tylko inny wzór i pod spodem jest znaczek przekreślonej mikrofali
z miseczką się nic nie dzieje, ale może wydzielać jakieś szkodliwe związki ;-)ja mam z melaminy i od lat stosuje w microfali i nic sie z nimi nie dzieje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: