reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

Czesc dziewczyny mam pytanie odosnie mleka modyfikowanego i kaszek. Wiadomo, ze sa same kaszki i kaszki-mleczne, odrazu z mlekiem. Czy jezeli kupijecie mleko Bebiko to takie kaszki mleczne powinny byc z tej samej firmy czyli BoboVity (w koncu zawieraja mleko modyfikowane)? Pediatra powiedziala ze moge juz podawac kaszki, wygodniej mi robic te z mlekiem, chociaz malego karmie jeszcze piersia.

reklama
u nas chrupki na topie juz od jakiegos czasu-dostaje jak my coś jemy zeby nie pozrec nas wzrokiem...i raczej ciezko sie tym zadławić, a ze wszystko wymazane- to insza inszość :)
dzieczyny co wy macie za miseczki ze w mikrofali podgrzewacie? bo ja mam kilka melaninowych i na nich wyraźny znak że nie uzywa sie w mikrofali????

u nas chrupki na topie juz od jakiegos czasu-dostaje jak my coś jemy zeby nie pozrec nas wzrokiem...i raczej ciezko sie tym zadławić, a ze wszystko wymazane- to insza inszość :)
dzieczyny co wy macie za miseczki ze w mikrofali podgrzewacie? bo ja mam kilka melaninowych i na nich wyraźny znak że nie uzywa sie w mikrofali????
Basiu ja mam z tommee tippee plastikowe i podgrzewam w mikrofali. Najczesciej jednak podgrzewam sloiczek i wykladam podgrzeane jedzonko do miseczki.

Dziś na obiadek był krem jarzynowy z indykiem :-p i hurrrrraaaa :-) Zosia pierwszy raz zjadła mięcho :happy2: w końcu coś jej zasmakowało z mięsa :-p cały słoik wciągnęła :-D a jadła jakby przez rok nic nie dostała do buźki ;-) i popiła ładnie 100ml rozcieńczonym sokiem jabłkowym :-) i teraz ładnie śpi ;-)

No ja tez slyszałam ze melaniny nie wolno i nie wkładam z melaniny mam plastikowe miseczki

Basiu a jak wygląda ta miseczka z melaniny? Bo kurde dostałam miseczkę z pokrywką od koleżanki. Wręczała mi jej córeczka i po drodze rozpakowała opakowanie i nawet nie wiem co mam. Ani firmy ani żadnego znaczka:wściekła/y:

reklama
Ło matko z córko .... :baffled:
Ja mam taką

i taką

Oby dwie wkładam do mikrofali a tez są z melaminy :tak::-)
ja też mam miseczkę z canpolu tylko inny wzór i pod spodem jest znaczek przekreślonej mikrofali :tak::tak::tak:

ja mam z melaminy i od lat stosuje w microfali i nic sie z nimi nie dzieje
z miseczką się nic nie dzieje, ale może wydzielać jakieś szkodliwe związki :tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry