reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mega okazje-promocje ;-)

A ja dzisiaj dostalam paczke z gerber-nestle-boboftrut.
Byl sloiczek marchewka z jablkiem, soczek marczewkowo-jablkowy, probka kaszki, CAŁE mleko Nann 2R . Super,tylko mleko jest po 6 miesiacu a ma waznosc do 06.2010r:angry:

A na Hipp musze sie zarejestrowac bo nie pamietam czy wypelnialam na to w szpitalu.

A tak pozatym to jak sie Zuzia urodzila to tez wypelnialam te kartki w szpitalu i do dzis do mnie dzwonia w sprawach promocyjnym, nie tylko z tych co wypelnialam ale fundusze oszczednosciowe, nawet przedszkole jezykowe, na bank maja od nich moje dane bo tylko tam podalam tel domowy a on jest zarejesrowany na babcie i nigdzie nie ma mojego nazwiska tam. Raz mi wkrecala ze 5 lat temu bralam udzial w jakims konkursie gdzie kilkakrotnie dzwonilam i jak jej tlumaczylam ze kilka lat temu to nawet nie mialam na nazwisko tak jak teraz mnie poprosila do telefonu to sie jeszcze ze mna klucila:-D

reklama
rejstrowalam sie tam, ale ni mi nie przyslali.....za to odebralam dzis bounty pack...byly 2 sliczki, pojemniczek z owocami, 2 probki kaszek, lyzeczka, probka comfortu, persil...chyba tyle

co do promocji...... willkinsons- pampki ''simply dry'' 2 paczki za £10...wiec warto.....

My wczoraj dostalismy paczuszke z Hippa: sloiczek jabuszek, saszetke z herbatka, z kaszka i probke kremu do twarzy, oraz kupony do Rossmana wazne do konca marca na odbior jeszcze jednej takiej paczuszki i kupno innych produktow. A ja nie rejestrowalam sie na stronie Hippa. Tylko w szpitalu wypelnialam ankiete i dostalam blekitny kartonik.

A ja jeszcze nic nie dostałam.Tnz od tego tygodnia nie mieszkam u siebie więc może cos przyszło tylko,że ja o tym nie wiem....
Wszedzie sie rejestrowałam ale poki co nic nie dostałam...

a ja dostałam ale napisałam o tym na innym watku :) ale tylko przesyłka reklamowa przyszła i było mleko tzn próbka po 6 miesiącu i ulotki...wczoraj zarejstrowałam sie u nich na stronie zobaczyny co przyjdzie i czy w ogóle...

reklama
Do góry