reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje, okazje - czyli co i gdzie mozna kupić taniej :)

Bedytko, ja kupilam Sarze cudne sandalki wlasnie z Gufo za 20 zl :-):tak::-) Wydaje mi sie, ze do 9go ta promocja, ale moge sie mylic :-p

reklama
no właśnie nasze tyle kosztowały:-) a są świetne, kupiłam jeszcze papcie, od razu dwa rozmiary, wyglądają jak tenisówki, i za takie nam służą, po 10 zł para:-p i mają znak żółtej stopy:tak:

w tesco kurtki po przeceniane, miałam Ali nie kupować, ale fajny płaszczyk cherokee się trafił i przyjechał z nami do domu:-p

Mnie sie tylko kombinezony rzucily w oczy, ale jakies takie cienkie, wiec nawet nie przymierzalam Sarze :sorry2:
Byly fajne swetry i bluzy polarowe, ale to akurat mamy w nadmiarze, wiec zakupow ubraniowych nie zrobilysmy :blink:

a ja chciałam Ali znaleźć dzisjaj jakieś eleganckie buty na jesień, żeby sukienkę też mogła ubrać, nic nie znalazłam, za to kozaczków zatrzęsienie:-D

uo ! wy juz o takich ciepluchnych zakupach mowicie.. a ja tu jeszcze tydzien temu kupowalam krotkie rekawki:)

ale kupilam kilka bluzeczek cienkich ale z dlugim rekawem :)

na kozaczki patrzylam na netku jejku mowie wam jakie niektore sliczne.. :D ale chce poczekac jeszcze troszeczke blizej jesieni albo zimy by wybrac dobry rozmiar :D

reklama
brrr ja nie chce zimyyyy:D my chodzimy w krotkim rekawku i spodenkach krotkich dzisiaj :D chociaz wieczory robia sie juz powoli chlodnawe brrr:d

musze tez malej pozakupowac cieple ciuszki dobre sniezne kombinezony by sie mozna turlac w sniegu z rodzinka w PL :D:D

Do góry