reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mega okazje-promocje ;-)

A ja dzisiaj objezdzilam wszystkie sklepy i doszlam do wniosku ze nie oplaca mi sie narazie zmieniac Pampersow. za 46 zl jest 94 pampersow wiec wychodzi ok 1-2 gr taniej niz innych pieluch. A jakby jeszcze doszlo do tego czestsze zmienianie....

Ale kupiłam sla Zuzi te z Lidla bo na noc jeszcze zakladam i sie w nich zakochalam, sa sliczne i wydaja sie porzadne i chlonne. Jak sie sprawdza to przejdziemy na nie jak tylko zacznie sie to oplacac (czyt. zacznie nosic wiekszy rozmiar)

reklama
U nas wszystkie Jumbopacki Pampersa sa za 47,90zł.

Dzis kupilam chusteczki w Kauflandzie Pampers Sensitive za 19,99 zł, a jedna paczka kosztuje 7,99zł. Wiec zamiast 32 zl zaplacilam 20 :-D

Od jutra tj. 25.02 w realu promocje dzieciowe maści wszelakiej, np. pampersy megapaki (3ki - 185szt.) po 95zł, 4x chusteczki pampersa po 19,95zl, oraz mleka, papki, ciuszki, zabawki i takie tam dla maluchów :-)

Chyba już kiedyś któraś mamusia o tym pisała, ale powtórzę:
Zarejestrujcie się na stronie HIPPA - wczoraj mi przysłali paczuszki dla małych. W każdej był słoiczek jabłuszka, łyżeczka do karmienia, próbka kaszki, próbka herbatki, kupony rabatowe na produkty Hippa i pełno ulotek dot. karmienia. Kolejna paczka jest do odebrania w Rossmannie na podstawie załączonego kuponu :)

o też dostaliśmy dzis ta paczuszkę ale ja sie nigdzie nie rejestrowalam tylko po porodzie w szpitalu wypisywalam różne ankiety. W naszej paczce sa też kupony rabatowe (20 - 25%) na różne produkty Hipp w rossmanie fajnie bo ja właśnie Hippa uzywam od urodzenia juniorka

reklama
Właśnie dostałam paczkę z Hippa, z rabatami 20-25%, łyżeczką, jabłuszkami po 4m-cu i jakaś kaszka, kremik i ulotki, a też się nie rejestrowałam.

Do góry