reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mega okazje-promocje ;-)

reklama
w morrisonie promocja na pamki simply dry i newborn po £5
szesciopak chusteczek sensitive £7.50 albo dwa za £12

od 22 marca do 11 kwietnia

Ostatnia edycja:
w morrisonie promocja na pamki simply dry i newborn po £5
szesciopak chusteczek sensitive £7.50 albo dwa za £12

od 22 marca do kwietnia

widzialam to. tyle ze ja nie bardzo lubie te simply dry... jakos przemawiaja do mnie tylko active baby a one niestety nie na promocji :( zaluje ze nie kupilam wiecej gdy bylo po 5 funciakow.

A chusteczki jakos tez wole z hugissa i sa teraz tez na promocji 4paczki za 5 funtow jezeli sie nie myle ;-)

ja dostalam maila z pameprs village, bo morrisona nie mam. simply dry kupilam dwie paczki podczas promocji w wilko. moga byc, ale bez rewelacji. chusteczki uzywam tylko poza domem, bo w domu wode ciepla wode od zimnych chusteczek i mala tez:)

sainsbury od jutra WSZYSTKO dla baby o 1/3 tansze, od kosmetykow po jedzonko.

i dodatkowo mozna odebrac cow and gate free weaning box.kto pierwszy ten lepszy,wystarczy zapytac. sloiczek z obiadkiem, pudeleczko z jakims owockem i porridge

oooooooooooo............................ to ja sie tam jutro rano wybiore..... :-) co prawda u mnie maly sainsbury jest i prawie tam nie bywam, ale na taka promocje to warto.... :-)

sainsbury od jutra WSZYSTKO dla baby o 1/3 tansze, od kosmetykow po jedzonko.

i dodatkowo mozna odebrac cow and gate free weaning box.kto pierwszy ten lepszy,wystarczy zapytac. sloiczek z obiadkiem, pudeleczko z jakims owockem i porridge

tez jutro polece :-) a zeby ta paczke odebrac to trzeba jakis kupon promocyjny?

reklama
dziś w carrefour widziałam pampersy gigapacka (nr 3 sztuk 150) za 85 zł, inne rozmairy też w tej samej cenie

Do góry