reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

u nas tez sporo osob myslalo ze bierzemy slub bo ja pewnie w ciazy:) a ja nawet termin w kosciele klepalam poltora roku wczesniej...a w ciaze zaszlam miesiac po slubie :D swoja droga wtdy tez wiekszosc znajomych myslala ze to wpadka, a ja juz dzien przed slubem odstawilam tabletki:)

Kasia super ze u lekarza ulozylo sie tak jak chcialas:-)

my dzis bylysmy na spacerku a pozniej w kosciele, bo zamowilam msze za Olke. mala troche pospiewala, powarczala i pokrzyczala ale generalnie byla grzeczna:) pozniej babcia i ciocia wpadly na herbatke i tak nam wieczor minal:)
teraz uciekam spac do Oli bo na sama mysl o tym o ktorej mala jutro wstanie mam ciarki...

dobrej i spokojnej nocki:)

reklama
Martuś i ja zaszłam w ciążę miesiąc po ślubie... Ale już przed ślubem zaczęłam mieć monitorowane cykle itd... :)
Może Olcia pośpi ci jutro chociaż do 6, co?

Witajcie!!
Jak tam nocka dziewczyny??
U mas ząbki męczą a dodatkowo Maja sobie postanowiła w nocy pochodzić po łóżeczku...więc wstawała... Chyba ze trzy razy ją kładłam jak na śpiocha stała przy szczebelkach :shocked2:
Oczywiście pobudka o 6 rano... Kasia oddaj nam ze dwie godziny porannego snu!! Chociaż raz w tygodniu :tak:

Witam kochane i ja już wstałam a mój brzdąc wariuje juz od godziny.
A ja brałam ślub w 6 msc ciąży:-)i się tego nie wstydziłam wręcz odwrotnie szłam jak paw hehe Tylko my jak narazie mamy tylko ślub cywilny na kościelny nas nie stać może za pare lat sie zdecydujemy.
Bartek na szczęście nie gorączkował po szczeponce ma tylko zaczerwienioną rączkę i go trochę boli ale chyba nie jest źle
Idę kawkę sobie zrobić bo jeszcze pitomna do końca nie jestem

Aguska dołączam się z kawką!! Ładnie dzisiaj na dworze a ja czekam na kuriera... :/
Dziewczyny wpadajcie do mnie na kawkę!! bo mi samej smutno!! <tzn z dziećmi wesoło... >
więc z rana tylko do sklepu wyskoczę...

Martus sprawdzilo sie-Ola pospala do 6....teraz lezy i mi spiewa...

ja tez uciekam na kawke, bo przez te poranne wstawania pol dnia nietomna chodze....

Marta to się zbieraj i do mnie chodź na kawkę!!
Aaa to jutro może do 8 pośpi mała :tak: Tylko u nas tak niezmiennie 6 i koniec spania!:-)
Chociaż Jakubcio ostatnio do 7 śpi

Dziewczyny nie macie może kogoś chętnego na ubranka dla dziewczynki <po Mai> większość firmówek?? rozmiar 62 i 68? Bo mniejsze już poszły... Czyli 3-6 msc...

Witajcie:) Ja też właśnie sobie piję poranną kawkę
Co do ślubów to ja jako staruszka wyszłam za mąż bo miałam 29 lat :-) szukałam szukałam a okazało się że ten mój ideał mieszkał tak blisko w mojej klatce 3 piętra wyżej :-D także na randki chodziliśmy w kapciach !
Marta 28 i Marta 03 ja też zaszłam w pierwszą ciążę miesiąc po ślubie :)
Aguśka brawa dla dzielnego Bartusia :) na dniach też mnie czeka szczepienie ale poczekam aż mały wyzdrowieje
Marta28 to dziś Olcia pospać Ci dała:) mi Adaś też dał spać do 7 i nie wiercił się w nocy także chyba już mi zdrowieje :)
Kasia zdrówka dla Alexa :)
Black witaj:)
Teśka witaj z Nami:)

Ostatnia edycja:
Witajcie !smcznej kawusi zycze bo doczytalam ze wlasnie szykujecie:)ja po sniadanku juz ,polece troszke pozniej na male zakupki ,bo dzisiaj super pogoda ,ale za to w przyszlym tygodniu ma byc znacznie ochlodzenie na przyszly wtorek ma byc tylko 5stopni szok:no:no a co do spania dzieciolkow to ja jestem ciekawa czy jak sie urodzi to da mi mocno w kosc czy nie ,bo jak narazie to raczej spokojna jest ,zazwyczaj rusza sie tak bardziej intensywnie wieczorem jak ja sie juz poloze ,pewnie bendzie roznie ,zycie pokaze:-)

reklama
Wiesz co mój Bartek dał nam ostro w kosć przez pierwsze miesiące jadł 12 razy na dobę co 2 godziny fakt krótko karmiłam i potem przeszliśmy na butle ale i tak jadł często bez różnicy na porę.

Do góry