reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Masturbacja

no ja też parę historii już słyszałam... panowie także miewają ciekawe pomysły :D np wkład od długopisu wcisnięty wiadomo gdzie albo kredka świecowa (sic!!)....

butelka w pochwie ?? od coca coli na przykład ?? tylko ciekawe czy od 0,2, 0,5 czy może 2litry dają tę niewysłowioną rozkosz ??

Agawa - a moze by trzeba jakiś środek na krety ?? czymś go podsypać, to załatwi mega orgaźmik i zwieje ??

reklama
No chyba, że odstąpiłabym jej grzybki halucynogenne na popas dla kreta - o których piszę w wątku "poradnik domowy"... choć z drugiej strony nie etycznym jest eksperymetowanie na zwierzętach...

animalsi sie do nas doczepia, jak nic.. bo w koncu nie mamy pewnosci, czy kret tez przezyje orgazm!

Po całym dniu pracy i bólu zębów myślałam że mi juz nic humoru nie poprawi....
A miałam nawet nie włączac komputera...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
to najlepszy watek jaki przeczytalam dzis rano , odrazu poprawia humorek !!!!
usmialam sie strasznie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

oo.. dzieki Betti wkrada nam sie element masochistyczny! a ja mysle, ze dla kobiet przywiazanych do tradycji dobry bedzie staroswiecki budzik. one tez wpadaly w drgania podczas dzwonienia, a jeszcze te wystajace na zewnatrz kluczyki do nakrecania.. rozmarzyc sie mozna ::)

hahaha.gif

Kobity o mało nie sturlałam się z krzesła. Przepraszam a dlaczego białą grubą dyskryminować czym ona gorsza od kaszanki?

reklama
z pozoru niczym. ale mysle, ze to chodzi o efekt po ewentualnym peknieciu podczas wykorzystywania. te drobne ziarenka kaszy dostarczyc moga niezwyklych wrazen. moniolek, poza tym nie uwazasz, ze biala moze byc cokolwiek rasistowska?

Do góry