reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Masturbacja

reklama
nio ;D wyypas
"samopomoc" pełną gębą, bo w tubę to musi dmuchnąć KTOŚ, a przecież mama nie pozwala koleżance, a odkurzacz dmucha SAM, a jakby było mało, to można poeksperymentować, gdzie by tu jeszcze się ta rura zmieściła, przecież końce ma dwa ...

No ale wy to jesteście... zamiast przytulić dziewczynę do piersi i pogłaskać bo ma poważny dylemat... zamiast pomóc jej rozwiązać problem... to wy... ehhh... wy... do Animals was zaraz podam o znęcanie się nad zwierzętami i podżeganie do tego innych... i wszystkie Kółka Gospodyń Wiejskich zmobilizuję w obronie szczotek i sprzętu AGD, Kółka Różańcowe z obronie gromnic, Koła Miłośników Kaktusów w obronie roślin doniczkowych...

ZBOCZEŃCY! ;D

Annie,
Może wspólnie z mamą znajdziecie sposób, który zadowoli was obie...
;D

no dziewczyny, mi sie glupio zrobilo.. Agawa ma racje..

to ja sie pomodle do sw.Prymitywa, zeby mnie natchnal na okolicznosc nastepnych takich watkow!

naja pisze:
Liriel, doprecyzujmy..ta szczoteczka to ktora strona uzytkowana..?

naja oczywiście, że...włosiem...inaczej co to za przyjemność ;) ;D

Agawa istotnie jesteśmy wiedźmy

68371739

Liriel, bo ja po prostu nie pomyslalam, ze to watek dla zaawansowanych.. rozumiem, ze wlosie twarde, bo z miekkim to zadna frajda?

a jakby tak jeszcze paste nalozyc.. taka z mikrogranulkami... albo maxi ;)

LILITH, jesli tylko nie znieczuli zbyt mocno, mogloby byc fantastycznie.... i demonicznie zarazem - ten chlod, zimno otchlani..

reklama
Liriel, my to o powaznych problemach, a ty nie dosc, ze z nas sie smiejesz, to jeszcze i dziecko budzisz! wstyd doprawdy!

Do góry